Закарпаття Інформ

Контролює витрачання коштів на потреби окупантів - судитимуть так звану посадовицю «мвс днр»

Контролює витрачання коштів на потреби окупантів - судитимуть так звану посадовицю «мвс днр»
251413 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури уродженці м. Вуглегірськ заочно повідомлено про підозру в державній зраді та колабораційній діяльності (ч. 2 ст. 111, ч. 7 ст. 111-1 КК України).
У березні 2022 року, перебуваючи в окупованому м. Донецьк, жінка добровільно почала співпрацювати з представниками держави-агресора. Задля проведення підривної діяльності проти України вона погодилась обійняти посаду «начальника контрольно-ревізійного відділу мвс днр».
 
Жінка очолила незаконно створений структурний підрозділ, що підпорядковується мвс рф. Виконуючи вказівки кураторів, обвинувачена займається реалізацією політики кремля на тимчасово захоплених територіях Донецької області.
 
Крім того, до її обов’язків входить нормативно-правове регулювання у сфері фінансового та відомчого контролів. Зокрема, забезпечення ефективності витрачання бюджетних коштів відомства та проведення внутрішнього аудиту.
 
У 2023 році за сумлінну працю на квазіреспубліку окупанти нагородили жінку медаллю.
 
Громадянку оголошено у розшук. Максимальне покарання за санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео