Закарпаття Інформ

На Київщині прокуратура вимагає реального позбавлення волі для чоловіка, який скоїв зґвалтування

На Київщині прокуратура вимагає реального позбавлення волі для чоловіка, який скоїв зґвалтування
331732 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бориспільська окружна прокуратура оскаржуватиме в апеляційній інстанції вирок суду, яким чоловіка визнано винним у зґвалтуванні й засуджено до 4 років позбавлення волі, та на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбуття покарання з іспитовим строком 3 роки (ч. 1 ст. 152 КК України).

Судом встановлено, що молоді люди познайомилися в мережі Інтернет. Спочатку вони листувалися за допомогою смс-повідомлень, а згодом декілька разів зустрічалися особисто. Під час останньої зустрічі 22-річний чоловік відвіз дівчину на автомобілі у лісосмугу, що у Бориспільському районі, де, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував потерпілу.

Попри те, що своєї винуватості у вчиненні злочинів чоловік не визнавав, прокурором її було доведено зібраними у ході розслідування доказами. Прокуратура вимагатиме для вказаної особи покарання у вигляді реального позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео