Закарпаття Інформ

Поранення мирних мешканців та зруйнована інфраструктура – ворог засипає снарядами Донеччину

Поранення мирних мешканців та зруйнована інфраструктура – ворог засипає снарядами Донеччину
335192 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 15 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 15-16 червня 2022 року російські окупаційні війська вкотре обстріляли цивільне населення на Донеччині. Зокрема від вибухів ворожих снарядів постраждали м. Авдіївка, м. Миколаївка, м. Соледар, с. Времівка та с. Новоукраїнка Волноваського району, с. Костянтинівка, с. Романівка, с. Клебан-Бик, с. Старомиколаївка Краматорського району, с. Неліпівка, смт Нью-Йорк і смт Курдюмівка м. Торецька, а також с. Тоненьке Покровського району.
Внаслідок артилерійських обстрілів ворогом м. Миколаївка, с. Времівка і с. Костянтинівка двох мирних мешканців поранено, зруйновані приватні домоволодіння та господарські споруди. А під час обстрілів с. Новоукраїнка рашисти використали РСЗО «Град». У селищі пошкоджені будинки та автомобілі.
З боку тимчасово окупованого м. Горлівка Донецької області війська рф та представники псевдореспублік продовжують обстрілювати м. Торецьк і його околиці. Двоє громадян поранені. Зазнали руйнувань будівлі колонії, а також будинки місцевих мешканців.
Окрім цього загарбники у ці дні засипали снарядами міста Соледар і Авдіївка, селища Романівка, Клебан-Бик, Старомиколаївка та Тоненьке. У населених пунктах пошкоджено адміністративні будівлі, виробничі приміщення шахти, гаражні кооперативи, квартири у багатоповерхівках та приватні будинки.
Мої відео