Закарпаття Інформ

Присягнув на вірність ворогу - працівнику патрульної поліції заочно повідомлено про підозру

Присягнув на вірність ворогу - працівнику патрульної поліції заочно повідомлено про підозру
356819 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури працівнику правоохоронного органу України заочно повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
За даними слідства, у березні 2022 року 39-річний працівник Управління патрульної поліції в Донецькій області, перебуваючи у м. Маріуполі, тимчасово окупованому збройними силами рф, добровільно надав згоду на співпрацю з ворогом.
Зокрема, правопорушник охороняв захоплену російськими загарбниками адміністративну будівлю Управління патрульної поліції в Донецькій області, а після урочистого складання 5 липня 2022 року так званої присяги працівника «органів внутрішніх справ ДНР», вступив на службу до «відділу Державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. Маріуполя УДАІ МВС ДНР».
Досудове розслідування здійснюється третім слідчим відділом (з дислокацією у м. Маріуполі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.
Мої відео