Закарпаття Інформ

БЕБ оголосило підозру за незаконний збут підакцизного товару на півмільйона гривень

БЕБ оголосило підозру за незаконний збут підакцизного товару на півмільйона гривень
407734 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективами Територіального управління БЕБ в м. Києві та Київській області повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання з метою збуту та зберіганні з цією метою підакцизних товарів мешканцю м. Біла Церква Київської області.

В ході досудового розслідування встановлено, що 34-річний мешканець Білоцерківщини організував незаконне масове виробництво та реалізацію автомобільних склоомивачів із додаванням етилового спирту у підпільних цехах. Поліцейські Київщини провели та вилучили етиловий спирт та спиртовмісну речовину на понад 500 тисяч грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 здійснюється детективами Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу працівників ГУНП в Київській області.

Довідково: санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки
Мої відео