Закарпаття Інформ

Мешканця столиці викрито на продажі зброї та боєприпасів

Мешканця столиці викрито на продажі зброї та боєприпасів
361714 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру чоловіку за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, мешканець Києва налагодив збут зброї та бойових припасів на території Київської області.

Правоохоронці провели оперативні закупівлі та зафіксували незаконний збут автомата АК-74 та понад 300 набоїв до нього, протитанкового гранатомета і 2 боєприпасів. За «товар» він отримав майже 145 тис. грн.

За результатами проведення слідчих дій чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України після чергового продажу зброї та боєприпасів.

Під час санкціонованих обшуків вилучено 1169 набоїв, гранатомет і боєприпаси до нього, а також  9 кг наркотичного засобу - канабіс.

До суду скеровано клопотання  про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Встановлюється канал надходження зброї та боєприпасів, а також коло осіб, які можуть бути причетні до зазначеного злочину.

Викрито правопорушення прокурорами спільно зі слідчими та оперативними працівниками карного розшуку ГУ Нацполіції України в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео