Закарпаття Інформ

Спецпрокуратура Центрального регіону забезпечила виконання рішення суду щодо стягнення на користь МО України понад 1,1 млн грн

Спецпрокуратура Центрального регіону забезпечила виконання рішення суду щодо стягнення на користь МО України понад 1,1 млн грн
430556 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Влітку 2021 року між Міністерством оборони України та державним підприємством укладено Договір про закупівлю за державні кошти послуг з ремонту і технічного обслуговування транспортних засобів військового призначення.

   Усупереч умов укладеного договору, підприємство порушило строки виконання робіт у визначений договором строк.

   Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону звернулася з позовом до суду в інтересах держави в особі Міністерства оборони України.

   За результатами судового розгляду Господарський суд Вінницької області, з висновками якого погодилася і колегія суддів Північно-Західного апеляційного господарського суду, задовільнив позовні вимоги заступника керівника спецпрокуратури регіону щодо стягнення з підприємства-порушника штрафних санкцій за не належне виконання умов вищезгаданого договору.

   28.06.2023, за результатами реалізації представницьких повноважень органів прокуратури, до Державного бюджету України стягнуто понад 1,1 млн. грн.

   Системна робота Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону щодо ефективного забезпечення захисту інтересів держави триває.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,забезпечено,виконання рішення суду,перераховано до Держбюджету,МО України
Мої відео