Закарпаття Інформ

Сховали російські зенітні ракети: на Київщині викрито двох колишніх членів ДФТГ

Сховали російські зенітні ракети: на Київщині викрито двох колишніх членів ДФТГ
410752 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Правоохоронцями в Бориспільському районі Київської області викрито двох мешканців Київщини, які незаконно зберігали бойові припаси без передбаченого законом дозволу. 

   За даними слідства, двоє колишніх членів добровольчого формування незаконно здобули та зберігали 8 ракет до зенітно-ракетного комплексу російських окупантів «ТОР-М1».  

   Викриття правопорушників відбулось за процесуального керівництва Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.  Обом повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 263 ККУ. 

   Щодо одного з них - вирішується питання про обрання запобіжного заходу, іншому обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

   За клопотанням прокурорів вилучені ракети, призначені для вирішення завдань протиповітряної і протиракетної оборони, передані судом на потреби ЗСУ. 

   Досудове розслідування здійснюють слідчі  ГУНП в Київській області за оперативного супроводу Департаменту захисту національної державності СБ України.

   Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: російські ракети,БУК,повідомлено про підозру,Дарницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,викрито
Мої відео