Закарпаття Інформ

Ґвалтував 12-річну дівчинку – викрито мешканця прифронтового села

Ґвалтував 12-річну дівчинку – викрито мешканця прифронтового села
304106 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 152 КК України).
 
 
За даними слідства, з червня по серпень 2023 року 39-річний мешканець Бахмутського району, будучи напідпитку, неодноразово вступав у статеві відносини з 12-річною донькою співмешканки. Коли жінки не було вдома, чоловік користувався її відсутністю та вчиняв щодо старшої доньки дії сексуального характеру й ґвалтував. За мовчання підозрюваний, який не мав постійного місця роботи, обіцяв їй гроші.
 

 
Дитина дуже боялась вітчима і 29-річної матері, яка зловживала алкогольними напоями та була байдужа до її виховання. Також у родині проживали 8-річна сестра потерпілої та її братик 5 років.
 
Після того, як сім’ю евакуювали з прифронтового населеного пункту, горе-мати покинула своїх дітей та їх передали патронатній родині. Через деякий час дівчинка поскаржилась на біль внизу живота і її доставили до медичного закладу, де й з’ясувався факт зґвалтування.    
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео