Закарпаття Інформ

Окупанти атакували Покровськ у новорічну ніч – розпочато розслідування за фактом поранення 9-річної дитини та літньої жінки

Окупанти атакували Покровськ у новорічну ніч – розпочато розслідування за фактом поранення 9-річної дитини та літньої жінки
416766 ПЕРЕГЛЯДІВ
31 грудня 2023 року війська держави-агресора вдарили по м. Покровську. Армія рф випустила по місту 7 засобів ураження, ймовірно, з ракетної системи С-300.
Внаслідок обстрілу мінно-вибухові травми отримала 9-річна дівчинка. Наразі її ушпиталили до лікарні з підозрою на струс головного мозку. Крім того, поранення дістала жінка 70 років.
 
Також через вибухи відсутнє енергозабезпечення в певних районах центральної та північної частини міста. Пошкоджено 16 приватних будинків, газопровід, цивільні автівки та карету швидкої.
 
Відомості щодо інших постраждалих та руйнувань на даний час встановлюються. Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення регіону.
 
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 

 

Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
Мої відео