Закарпаття Інформ

29 мільйонів гривень штрафу за позовом в інтересах держави: спеціалізована прокуратура

29 мільйонів гривень штрафу за позовом в інтересах держави: спеціалізована прокуратура
136903 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За позовом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону Господарським судом м. Києва відкрито провадження у справі щодо одного з підприємств-постачальників МОУ.

   Установлено, що між приватним підприємством та Міністерством оборони України у лютому 2019 р. було укладено договір про постачання для державних потреб нафти та дистилятів для техніки спеціального призначення. Проте, в порушення умов договору, постачальник свої зобов’язання щодо поставки товару у визначений договором строк належним чином не виконав, що підтверджується наявними доказами.

   Відповідно до позову Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, з вищевказаного підприємства в інтересах держави в особі Міністерства оборони України мають бути стягнені штрафні санкції в сумі 29 мільйонів гривень.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,захист інтересів держави,29 мільйонів гривень,позов,МОУ,постачальник,штрафні санкції,паливо
Мої відео