Закарпаття Інформ

Начальник апаратної полку зв’язку викрав військове майно на суму понад 200 тисяч грн

Начальник апаратної полку зв’язку викрав військове майно на суму понад 200 тисяч грн
131206 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону повідомлено про підозру начальника апаратної полку зв’язку у таємному викрадені військового майна, поєднаному з проникненням у сховище.

Встановлено, що наприкінці жовтня 2020 року вказана службова особа, маючи доступ до військового майна, привласнила два спеціальних переносних комп’ютери загальною вартістю понад 200 тис. грн.


Внаслідок злочинних дій підозрюваного радіорелейна станція, яка призначена для передачі та прийому цифрової інформації на значні відстані, була розукомплектована та втратила можливість виконувати завдання за призначенням.

Наразі завдяки вжитим заходам забезпечено повернення викраденого майна.

На даний час досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу, встановлюються причини та умови вчинення злочину.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Військова прокуратура Чернігівського гарнізону,Начальник апаратної,повідомлено про підозру,викрав,військове майно,200 тисяч грн
Мої відео