Закарпаття Інформ

Оголошення Авакова: на Миколаївщині новий представник поліції

Оголошення Авакова: на Миколаївщині новий представник поліції
51736 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 липня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков представив новоспеченого керуючого ГУНП Миколаївської області. Очільником поліції на Миколаївщині став полковник поліції – Сергій Шайхет. Також, очільник МВС підкреслив ефективність роботи правоохоронних органів, що пов’язано з недавніми поліями у Луцьку.

Керівник МВС України Арсен Аваков повідомив про зміни пов’язані з керівництвом ГУНП Миколаївщини. Тому, станом на 22 липня полковника поліції Сергія Шайхета за наказом Національної поліції було призначено начальником ГУНП на території Миколаївщини. До цього моменту, пан Сергій очолював посаду заступника начальника ГУНП – начальника слідчого управління ГУНП на Одещині.


Новий очільник поліції Миколаївської області наголосив, що намагатиметься якнайшвидше вивчити кримінальну ситуацію регіону. Пан Сергій зазначив, що він був пильнувати аби поліція була максимально відкрита у спілкуванні з українськими громадянами, суспільством та ЗМІ. Також він сказав, що зробить все необхідне, щоб кожен мешканець Миколаївщини відчував себе в повній безпеці.


На останок керівник МВС України наголосив на якісній роботі правоохоронних органів, які професійно боряться із злочинцями по всій країні.

Теги: МВС України,ГУНП Миколаївщини, правоохоронці,Інформаційне агентство,УКРАЇНА ІНФОРМ, новини України
Автор: News Ukraine
Мої відео