Закарпаття Інформ

Помста за Білгород чи все ж таки Київ за три дні: чого хоче досягти росія ракетними обстрілами?

Помста за Білгород чи все ж таки Київ за три дні: чого хоче досягти росія ракетними обстрілами?
426833 ПЕРЕГЛЯДІВ

Масштабні атаки на Україну загострилася за останій тиждень. Росія щоночі обстрілювала Україну ракетами "Калібр" та дронами-камікадзе Іранського виробництва "Shahed-136" . Яка все ж таки ціль ворога, та за що хоче помститися Кремль?

Атака на Україну та Київщину?

За останні шість днів ворог здійснив шість масових атак на Київський регіон. Кожного разу під час повітряних атак рашисти змінювали зброю, використовуючи балістичні ракети , а потім одночасно виконували пуски крилатих ракет та дронів. Для здійснення атаки ворог використовував від 15 до 39 дронів, ракет від 18 до 40. Дякуючи Українським Силам ППО було знищено всі ворожі цілі.

Пуски ракет здійснювалися із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію, йомовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555.

Уламки ракет та дронів призвели до руйнувань та смертності на Київщині. Під час падіння уламків поранені місцеві жителі, в будинках були загоряння, вибиті вікна та зруйновані стелі. Загоряння вдалося ліквідувати. Під час таких ситуацій на місцях подій працюють правоохоронці.

Якої мети хочуть досягти російські загарбники?

Атака, яка триває на Україні та Київщині  ракетами та безпілотниками, може являтися помстою за Кремль та Білгород, через вибухи, які там трапилися.

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував дану ситуацію та роповів, що масові атаки на Київ та Київську область, та інші області які рф обстрілює масово, тривають через помсту за Кремль, а саме через приліт безпілотника, який відбувся наприкінці квітня, а також за вибухи в Білгородській області.

Задля масштабнішої мобілізації рашистів на фронт, росія могла сама створити атаку на Кремль.

Також росія не припиняє публікувати фейки про те, що нібито Україна атакувала Білгород та пускає ракети по області кожного дня. Президент України Володимир Зеленський прокоментував цю ситуацію так:" До вибухів, які наразі чути в Білгороді ми не причетні, але це не найбільша проблема у світі, яку потрібно обговорювати. На сьогоднішній день говорити про те, що десь щось вибухнуло, коли в Україні йде вже дев'ять років війна - говорити про це не професійно. Вони окупували НАШІ території, напали на НАС, вони хочуть знищити НАШУ націю!

На даний момент росія хоче досягти лише однієї мети - це взяти під окупацію всі міста України, але їхні цілі на щастя кожного разу провалюються.

Ситуація з Кремлем та Білгородом не змінює того, що агресор у війні проти України лише один - це росія!

Теги: війна в Україні, Російська агресія ,росія країна терорист,Білгород
Мої відео