Закарпаття Інформ

Інтерв’ю Володимира Зеленського з The New York Times

Інтерв’ю Володимира Зеленського з The New York Times
201857 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент нещодавно давав інтерв’ю американському виданню The New York Times, де обговорювали наступні теми:

1.    Плани на наступний рік. Побудова інфраструктури, інвестиція в приватизацію майна та реформація судової реформи наразі є головними планами на 2021 рік.

2.    Скандали навколо Коломойського та його вплив на політику. Президент з повною впевненістю заявив, що цей фігурант не впливає на політику Нацбанку. Ця установа є незалежною та повністю підтримується Президентом.

3.    Готовність співпрацювати з колишнім президентом країни Петром Порошенком. Володимир пояснив, що він не хоче ризикувати, навіть якщо є позитивні рекомендації від окремих депутатів, як, скоріш за все, домовляються між собою.

4.    Корупція. Для Президента головним інструментом для ліквідації цієї проблеми є використання цифрових технологій, що, за словами Прем’єр-міністра створює вартість до держави та ефективно впливатиме на економіку та бізнес.

5.    Ставлення до новообраного президента США Байдена. Зеленському подобається, що Байден з розумінням ставиться до ситуації з Росією та розуміє наш менталітет.

6.    Росія та конфлікти. Лише завершення війни Росії та багатьох країн допоможе ізольованим територіям перспективно дивитись в майбутнє та конфлікт на Донбасі допоможе іншим країнам, які маю вплив з боку Росії.

7.    НАТО. Україна продовжуватиме підтримку курсу НАТО, не дивлячись на тиск конфліктної Росії.

8.    Російська вакцина. З боку вакцини говорити немає про що, адже ніхто не довів, що препарат надійний та може використовуватись. Відповідальність за наслідки Володимир Зеленський брати не готовий та не збирається.

9.    Голлівуд та Діснейленд в Україні. Президент хоче встановити вільні кордони для в’їзду до США. Зміцнення бізнесу та подальший розквіт для бізнесу, щоб і в Україні можна було побудувати власний Діснейленд. Зеленський сказав, що діти заслужили на такі розваги, у батьків немає таких великих грошей для поїздки за кордон, тому плани на будування розважальних центрів у Президента на строк керування присутні.

Мої відео