Закарпаття Інформ

ЛЧ. Баварія - Динамо 5:0. Нічого особливого - просто безнадія

ЛЧ. Баварія - Динамо 5:0. Нічого особливого - просто безнадія
300389 ПЕРЕГЛЯДІВ

Такі матчі взагалі-то не прикрашають Лігу чемпіонів – коли між суперниками прірва в класі. Але від цього нікуди не підеш. Аби в кожному поєдинку були протистояння топ-клубів, потрібна Суперліга. Однак тоді втратиться можливість апсетів на кшталт того, який вчора вдався "Шерифу" на "Сантьяго Бернабеу". Без цього теж буде сумно.

Сенсації бувають, але вкрай рідко за участю "Баварії". "Рекордмайстер" – ті, від кого в останню чергу можна очікувати неприємних сюрпризів. До матчу були розмови про те, як саме "Динамо" потрібно зіграти для досягнення позитивного результату. Однак все це тільки переливання з пустого в порожнє. Реальних шансів у представника України практично не було.

ЛЧ. Баварія - Динамо 5:0. Нічого особливого - просто безнадія - изображение 1

Які могли бути шанси, якщо регулярно помилявся капітан і стрижневий футболіст Сергій Сидорчук? Привезений на дванадцятій хвилині пенальті (гра рукою на подачі кутового) – це лише верхівка айсбергу. У середині першого тайму впродовж короткого відрізка часу Сидорчук тричі помилився у центрі поля з передачами. Загалом у простих ситуаціях. Це були ознаки ранньої капітуляції.

Власне, другий гол теж відбувся не без участі Сидорчука. Точніше, не без його бездіяльності. Пресинг "Баварії" на чужій половині поля дав плоди, Андрієвський втратив м'яча, Мюллер без опіки просунувся трохи вперед і віддав у коридор на Левандовського, який результативно розпорядився м'ячем двома дотиками – підбирання, удар. Вже на 27-й хвилині поляк оформив дубль, а міг бути й хет-трик, але на початку поєдинку Бущан витягнув м'яча з-під поперечини після пострілу Роберта.

Влучання Сане у стійку, небезпечна подача Гнабрі, гострий удар Зюле… Напевно, навіть не варто детально описувати усі ці моменти біля воріт "Динамо" – все й так максимально зрозуміло. Захист киян не справлявся, але чи могла виблиснути атака? Насправді прорізки були. Перший удар у матчі відбувся саме від гравця київської команди – Циганков потужно, але невлучно вгатив з меж штрафного майданчика після швидкої контратаки. Потім Тимчик тікав на простір, але не перебив, як кажуть, ближнього гравця, Де Пена ударом у "дев'ятку" увінчав грамотну "віялову" контратаку. Нарешті, Шапаренко спробував дальнім ударом знайти своє щастя, але Мануель Нойєр надійно захищав власні володіння.

Мірча Луческу розгніваним йшов на перерву, але чи були підстави для злості? На полі відбувалось те, що читалося заздалегідь. Так, "Баварія" забила свої голи після помилок гравців "Динамо", але якби їх не було, німці взяли б своє іншим способом. Запас міцності у цієї "Баварії" шалений.

ЛЧ. Баварія - Динамо 5:0. Нічого особливого - просто безнадія - изображение 2

На другий тайм у "Динамо" вийшли двоє нових гравців, і один з них після передачі Андрієвського опинився на перспективній ударній позиції. Пробив, але дуже слабко. Та й офсайд нівелював цей момент Шепелєва. Але "Баварія" сприйняла це близько до серця й пішла вперед з неприхованим оскалом. Комбінації розвивалися ледь не у штрафній площі "Динамо". Гнабрі виконав неточний простріл, Горетцка пробив вище воріт, а Сане задалеко відпустив від себе м'яч, давши шанс Бущану. Але ж гол назрівав.

Назрів, коли "Динамо" майже всією командою перейшло на чужу половину поля. До того у другому таймі мюнхенці гуляли посеред частоколу чужих ніг, але без акцентованого завершення. А ось на 68-й хвилині випала нагода організувати контратаку. Сане в центрі поля прийняв передачу, спрямовану від лінії штрафної площі Нойєра. Далі пас на Гнабрі і його рейд правим флангом. Останній штрих – потужний удар під поперечину, Бущан врятувати не міг.

А далі вже просто щось не пояснюване: Сане з гострого кута на лівому фланзі виконав подачу, а м'яч опинився у сітці воріт "Динамо". Навряд чи це був свідомий удар, але хіба від того легше? Легше від того, що "Барселона" нині зовсім не така потужна, як колись ("Бенфіка" в паралельному матчі впевнено здолала каталонців), тож у наступних двох турах у "Динамо" не буде безвихідного становища. Сподіваємось, що свій найважчий і найгірший матч кияни у цій Лізі чемпіонів вже відіграли, а там чим чорт не жартує…

На закуску ще й п'ятий гол від "Баварії" – це проявили себе ті, хто вийшов на заміну. Сарр з центру відпасував праворуч на Павара, той подав, а Чупо-Мотінг результативно пробив головою. І як же убого на фоні такої зіграності сприймався спонтанний момент "Динамо", який ледь не виник у Супряги після помилки мюнхенців з передачею у власному штрафному майданчику. Різний клас, різні планети.

ЛЧ. Баварія - Динамо 5:0. Нічого особливого - просто безнадія - изображение 3

"Динамо" потрібно пробувати чіплятися за очки у матчах з "Барселоною". Інакше єврокубкової весни не бачити, як своїх вух.

Фото - Getty Images/Global Images Ukraine

Ліга чемпіонів. Група Е. Другий тур
Мюнхен. "Альянц Арена"
Арбітр в полі – Марко Гуіда (Італія)

"Баварія" (Мюнхен, Німеччина) – "Динамо" (Київ, Україна) 5:0
Голи: Левандовський (пен.) 12, Левандовський 27, Гнабрі 68, Сане 74, Шупо-Мотінг 87

"Баварія": Нойєр - Зюле, Упамекано, Ернандес, Девіс (Павар 70) - Кімміх, Горетцка (Забітцер 80) - Гнабрі (Мусіала 70), Мюллер, Сане (Сарр 80) - Левандовський (Чупо-Мотінг 79)

"Динамо": Бущан - Тимчик (Кендзьора 46), Забарний, Шабанов, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв 46), Андрієвський - Циганков (Караваєв 70), Де Пена - Гармаш (Супряга 70)

Попередження: Ернандес 90+1 - Тимчик 37

Теги: Украина,Україна,Київ,Киев, Динамо (Київ) ,Динамо,спорт,новости,новини,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола,новини футболу, Баварія (Мюнхен) ,Бавария,Бавария (Мюнхен) ,Баварія ,Динамо ,Мюнхен,Нойєр Вікіпедія , Зюле Вікіпедія, Упамекано Вікіпедія, Ернандес Вікіпедія, Девіс Вікіпедія,Павар ,Девіс,Ернандес,Упамекано,Зюле,Нойєр,Павар Вікіпедія,Кімміх, Горетцка ,Забітцер , Гнабрі ,Мусіала , Мюллер, Сане ,Сарр , Левандовський ,Чупо-Мотінг ,Кімміх Вікіпедія, Горетцка Вікіпедія,Забітцер Вікіпедія,ВікіпедіяМусіала Вікіпедія, Мюллер Вікіпедія, Сане Вікіпедія,Сарр Вікіпедія, Левандовський Вікіпедія,Чупо-Мотінг Вікіпедія,Тимчик,Тимчик Вікіпедія,Бущан ,Тимчик ,Кендзьора ,Забарний, Шабанов, Миколенко ,Сидорчук, Шапаренко ,Шепелєв , Андрієвський ,Циганков ,Караваєв , Де Пена ,Гармаш ,Супряга ,Бущан Вікіпедія,Кендзьора Вікіпедія,Забарний Вікіпедія, Шабанов Вікіпедія, Миколенко Вікіпедія,Сидорчук Вікіпедія, Шапаренко Вікіпедія,Шепелєв Вікіпедія, Андрієвський Вікіпедія,Циганков Вікіпедія,Караваєв Вікіпедія, Де Пена Вікіпедія,Гармаш Вікіпедія,Супряга Вікіпедія,Ліга чемпіонів,ЛЧ,Альянц Арена, Марко Гуіда, Гуіда,Бенфіка,Барселона,Барса,Мануель Нойєр,Мануель Нойєр Вікіпедія, Карлос Де Пена, Карлос Де Пена Вікіпедія,Де Пена,Де Пена Вікіпедія,Сергій Сидорчук Вікіпедія,Сергій Сидорчук ,Гнабрі,Гнабрі Вікіпедія,Шериф,Сантьяго Бернабеу
Автор: admin.sportcomua
Мої відео