Закарпаття Інформ

Прімера. Барселона - Валенсія 3:1. Фаті тягне з усіх сил

Прімера. Барселона - Валенсія 3:1. Фаті тягне з усіх сил
198491 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Барселона" після двох поразок поспіль повернулася на переможний шлях проти дуже неприємного суперника. Мабуть, це один з найкращих матчів "Кулес" в сезоні.

Причому почалося все жахливо для господарів - вже на 5-й хвилині капітану "Валенсії" Хосе Гайя вдався дальній удар страшенної сили, після якого у тер Штегена не було ніяких шансів - 0:1.

Однак "Барса" не опустила руки, як раніше з "Бенфікою" чи "Атлетіко", а зберегла структуру і пішла відігруватися. Гра у Депая і Фаті йшла з самого початку, Бускетс намагався максимально їх завантажувати з півзахисту, і це спрацювало.

На 13-й хвилині Ансу після пасу Мемфіса зрівняв рахунок - вийшло не так ефектно, як у Гайя, але теж естетично.

Звісно, "Барса" після голу ще додала. Був і контроль м'яча, і підбори на чужій половині, і закидання в штрафний - коротше кажучи, типові каталонці. "Валенсія" якийсь час трималася, але без контратак незабаром видихалася і пропустила вдруге - Фаті заробив пенальті, а Депай його реалізував. Так-так, знову ці двоє.

Після перерви "Барса" нагадала, що Мессі у неї більше нема, а Куман ще є, ледь не втративши перемогу. Навіщо "Кулес" віддали ініціативу супернику, який був в шоковому стані - велика загадка. Солер навіть в штангу поцілив перш ніж "Барса" знову прокинулася.

Ендшпіль зустрічі пройшов знову за її сценарієм. Дебютний вихід Агуеро, дебютний гол Коутіньйо - все це було, як то кажуть, для історії. Гості тут виконували роль манекенів.

У таблиці "Валенсія" після поразки залишилася 9-ю з 12 очками; "Барса" ж піднялася на 7-е місце з 15 балами і матчем в запасі. Далі за календарем у команди Кумана київське "Динамо", якому треба зіграти набагато краще за "Кажанів", якщо воно хоче відібрати у каталонців очки. З виходом Фаті вони пішли на поправку.

9-й тур. Барселона. "Камп Ноу"

"Барселона" - "Валенсія" - 3:1

Голи: Фаті, 13, Депай, 41 (з пенальті), Коутіньйо, 85 - Гайя, 5

"Барселона": тер Штеген - Роберто (Мінгеса. 71), Піке, Гарсія, Альба - Френкі де Йонг, Бускетс, Гаві (Ніко Гонсалес, 71) - Дест (Агуеро, 87), Депай, Фаті (Коутіньйо, 59)

"Валенсія": Сіллессен, Фульк’є (Муса, 75), Пауліста, Діахабі, Гайя - Гільямон (Елдер Кошта, 86) - Дуро (Мараньян, 59), Солер, Васс, Гедеш (Черишев, 75) - Гомес (Вальєхо, 86)

Попередження: Гаві, 20, Бускетс, 32 - Гайя, 39, Фульк’є, 63, Гомес, 82

Теги: Барселона ,Валенсія, Україна,Украина,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола,новини футболу,Ла Лига,Ла Ліга,Прімера,Пріме́ра Дивізіо́н Професійної футбольної ліги Іспанії,футбольна ліга Італії,Італія,Хосе Гайя,Хосе Гайя Вікіпедія,Гайя Вікіпедія,Гайя ,Кулес,Бускетс,Атлетіко,Бенефіка,Ансу,Барса,Мемфіс,Мемфіс ,Коутіньйо,Агуеро,Камп Ноу,Динамо,Фаті, Депай,Фаті Вікіпедія, Депай Вікіпедія,Коутіньйо Вікіпедія ,Коутіньйо ,Гайя, Піке Вікіпедія, Гарсія Вікіпедія, Альба Вікіпедія, Френкі де Йонг Вікіпедія, Бускетс Вікіпедія, Гаві Вікіпедія,Ніко Гонсалес Вікіпедія, Дест Вікіпедія ,Гарсія,Альба,Френкі де Йонг,Піке,Гаві,Ніко Гонсалес,Гонсалес,де Йонг,Дест,Сіллессен, Фульк’є ,Муса,Сіллессен Вікіпедія, Фульк’є Вікіпедія,Муса Вікіпедія,Діахабі ,Діахабі Вікіпедія,Пауліста Вікіпедія,Пауліста ,Гільямон Вікіпедія,Гільямон,Елдер Кошта,Кошта,Елдер Кошта Вікіпедія,Кошта Вікіпедія,Дуро,Дуро Вікіпедія,Мараньян,Солер,Мараньян Вікіпедія,Солер Вікіпедія,Черишев,Черишев Вікіпедія,Васс, Гедеш,Васс Вікіпедія, Гедеш Вікіпедія,Гомес ,Вальєхо,Вальєхо Вікіпедія,Турнірна таблиця Англії ,Турнірна таблиця Італії ,Турнірна таблиця Ла ліги, Чемпионат Англии,Чемпионат Испании ,Чемпионат Италии ,АПЛ ,Чемпионат Испании Сегунда
Автор: admin.sportcomua
Мої відео