Закарпаття Інформ

«BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT»: УКРАЇНЦІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ У ДРУГИЙ ДЕНЬ ЗМАГАНЬ!

«BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT»: УКРАЇНЦІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕЗУЛЬТАТ У ДРУГИЙ ДЕНЬ ЗМАГАНЬ!
231615 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 лютого відбувся другий змагальний день на одному з найпрестижніших турнірів Європи «Bocskai Memorial Tournament», що проходить в угорському Дебрецені.

У середу у програмі турніру були заявлені бої за участю відразу восьми українських боксерів. Щоправда, на жаль, поєдинок Івана Папакіна у вазі до 80 кг не відбувся через відсутність можливості в українця вийти у ринг. А ось двобій єдиної української учасниці Ярослави Маринчук (50 кг) глядачі не побачили через хворобу її суперниці Соні Терек з Угорщини, тож Ярослава автоматично здобула місце у наступній стадії змагань.

Таким чином, загалом у середу відбулося шість повноцінних поєдинків за участю боксерів української збірної, в яких наші співвітчизники показали 100-відсотковий результат.

За результатами боїв 9 лютого, Руслан Цикало (57 кг), Дмитро Куля (75 кг), Богдан Толмачов (80 кг), Матвій Ражба (80 кг), Андрій Ісаков (86 кг), Едуард Трофименко (57 кг) і Ярослава Маринчук (50 кг) продовжують боротьбу за медалі.

fbu.org.ua

Теги: BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT,бокс,новости бокса,новини боксу,новости,новини, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Украина,Україна,Федерація боксу,Федерація боксу України,ФБУ,Федерация бокса,Федерация бокса Украины,Іван Папакін,Папакін,Маринчук,Ярослава Маринчук,Соні Терек,Терек,Угорщина,Руслан Цикало,Цикало,Дмитро Куля,Куля,Богдан Толмачов , Матвій Ражба , Андрій Ісаков , Едуард Трофименко,Толмачов , Ражба , Ісаков , Трофименко
Автор: admin.sportcomua
Мої відео