Закарпаття Інформ

"Розняти" не вдалося. Перша битва поглядів Усика та Джошуа отримала несподівану кінцівку. Відео

"Розняти" не вдалося. Перша битва поглядів Усика та Джошуа отримала несподівану кінцівку. Відео
244594 ПЕРЕГЛЯДІВ

Непереможний український чемпіон світу WBO, WBA, IBF та WBA Super у надважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) та британський претендент на пояси Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) провели свою першу офіційну дуель поглядів. Після традиційної пресконференції, спортсмени довго дивилися один на одного, ніяк не реагуючи на прохання Едді Хірна завершити "розглядачки" і подивитися в об'єктиви камер фотокореспондентів.

Британський промоутер кілька разів намагався "розняти" боксерів, проте Олександр та Ентоні буквально прикипіли один до одного. Лише після наполегливого прохання модератора, Усик у пів оберта повернувся до глядачів, не відводячи при цьому погляду. За мить також вчинив і Джошуа.

Спортсмени ще деякий час продовжували таким незвичайним чином "боротися" поглядами. За десяток секунд британець першим відвів очі.

Зазначимо, що Олександр Усик вирішив спілкуватися на пресконференції виключно українською мовою.

Усик спілкувався виключно рідною мовою

Нагадаємо, що нещодавно було офіційно оголошено про повторний поєдинок між Усиком та Джошуа. Датою реваншу названо 20 серпня. Бій №2 відбудеться в місті Джидда, Саудівська Аравія і називатиметься "Лють на Червоному морі".

Постер до бою Усик - Джошуа

За право приймати грандіозне шоу аравійці заплатили 80 мільйонів доларів, більшу частину з яких Усик та Джошуа розділять навпіл.

Ентоні Джошуа та Олександр Усик на зважуванні.

Також боксери отримають відсоток від продажів прав на телетрансляцію та реалізації рекламних контрактів. Таким чином, Усик має отримати не менше 30 мільйонів доларів до сплати податків та інших витрат.

Олександр Усик в українських кольорах

У свою чергу, британець Тайсон Ф'юрі дав категоричний прогноз на Усик – Джошуа 2. А промоутер українця Олександр Красюк оцінив масштаб майбутнього шоу.

Крім того, знаменитий британський промоутер Едді Хірн уже передбачив точний результат бою між Олександром та Ентоні.

Едді Хірн.

У Росії війну в Україні назвали "відволікаючими обставинами" для Усика та його підготовки до поєдинку проти Джошуа.

Олександр Усик під час розминки.

Сам Олександр заінтригував фанатів заявою про сюрприз, який готує Ентоні Джошуа.

Усик з чемпіонськими поясами

Крім того, українець назвав незвичайне прізвисько, яке йому дали друзі за вміння абстрагуватися.

Нагадаємо, що перший поєдинок Усика та Джошуа відбувся у вересні минулого року. Зустріч завершилася перемогою нашого співвітчизника за очками.

Джошуа, Хірн та Усик

Джерело

Теги: Перша битва поглядів Усика та Джошуа, битва поглядів Усика та Джошуа, битва поглядів , битва поглядів Усик, битва поглядів Джошуа, Усик,Олександр Усик,Джошуа,Хірн,Едді Хірн,Едді Хірн Вікіпедія,Хірн Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Олександр Усик Вікіпедія,WBO, WBA, IBF ,WBA Super,Ентоні Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,реванш 20 серпня,20 серпня,реванш Усик-Джошуа 20 серпня,Усик-Джошуа 20 серпня,реванш Усик-Джошуа ,Усик-Джошуа ,Джидда, Саудівська Аравія,Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,Усик – Джошуа 2
Автор: admin.sportcomua
Мої відео