Закарпаття Інформ

Роналду проти Мессі: стало відомо, коли відбудеться зустріч легенд

Роналду проти Мессі: стало відомо, коли відбудеться зустріч легенд
322903 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найвидатніші футболісти сучасності Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду можуть зустрітися на футбольному полі вже в середині січня. Принаймні, про це повідомляє журналіст Ашраф Бен Аяд.

За його інформацією, під час зимової паузи в Лізі 1 Парі Сен-Жермен планує провести товариський матч з командою, яка буде складатися з найкращих гравців двох провідних клубів Саудівської Аравії – Аль-Насра та Аль-Хіляля.

Зустріч повинна відбутися 19 січня у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді. Очікується, що у складі збірної двох клубів опиниться Кріштіану Роналду, який 30 грудня підписав контракт з Аль-Насром.

Нагадаємо, очікуване протистояння двох зірок на чемпіонаті світу 2022 в Катарі не відбулося. Збірна Португалії зійшла з дистанції турніру на стадії чвертьфіналу. Тоді Роналду і компанія програли марокканцям з рахунком 0:1.

А Ліонель Мессі, так і не дочекавшись епічної битви проти Крішті, привів збірну Аргентини до золотих нагород Мундіаля.

Джерело
Теги: легенда,легенди,Роналду проти Мессі,Роналду ,Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікіпедія,Ліонель Мессі,Кріштіану Роналду ,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду Вікіпедія, Новости, Новини, новости футбола, новини футболу,Легенди футболу,Найвидатніші футболісти сучасності Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду,Найвидатніші футболісти сучасності ,Парі Сен-Жермен,Ліга 1,ПСЖ,Саудівська Аравія,Аль-Наср ,Аль-Хіляль,Ер-Ріяді,Аргентина, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини
Автор: admin.sportcomua
Мої відео