Закарпаття Інформ

Мессі розкішним голом оформив важкий камбек ПСЖ перед зустріччю з Маліновським

Мессі розкішним голом оформив важкий камбек ПСЖ перед зустріччю з Маліновським
206531 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні поєдинку з середняком чемпіонату Франції парижани втратили низку основних гравців – Верратті, Мбаппе, Неймара, Рамоса. Більшість через ушкодження. Раніше повідомлялося, що Кіліан також пропустить матч з Марселем в рамках Кубка Франції, який відбудеться 8-го лютого.

Переповнений лазарет дався ПСЖ взнаки. Ван ден Бумен несподівано відкрив рахунок з штрафного на екваторі першої половини. Бранко знайшов лазівку в стінці гравців та зміг пошити у дурні Доннаруму. Ще до перерви Хакімі зрівняв – протягнув м'яч правим флангом, змістився у центр та влучно пробив у дальній кут.

А у другій половині Ашраф асистував Мессі. Усі три голи суперники забили з-за меж штрафного. 35-річний чемпіон світу продовжує вражати результативністю. Цей розкішний гол став для нього 10-м у поточній кампанії Ліги 1, він також оформив 10 результативних передач. До фінального свистка командам не вдалося змінити рахунок, хоча Ліонель був близьким до дубля – 2:1.

Отже, ПСЖ продовжує лідирувати у турнірній таблиці (54 очки). Тулуза – 12 місце, 29 балів.

Джерело

 

Теги: ПСЖ – Тулуз,ПСЖ ,Тулуз,Ліонель Мессі Парі-Сен-Жермен,Мессі Парі-Сен-Жермен,Парі Сен-Жермен,Парі Сен-Жермен (ПСЖ),Мессі,Ліонель Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол,Новости , новости футбола,Новини, новини футболу,Маліновський,Маліновський Вікіпедія,Руслан Маліновський,Руслан Маліновський Вікіпедія,Верратті,Верратті Вікіпедія, Мбаппе,Кіліан Мбаппе Вікіпедія,Мбаппе Вікіпедія,Кіліан Мбаппе ,Рамос,Рамос Вікіпедія,Неймар ,Неймар Вікіпедія,Ліга 1,Ашраф
Автор: admin.sportcomua
Мої відео