Закарпаття Інформ

Іспанський гранд накинув оком на зірку "Шахтаря": українець замінить героя ЧС-2022

Іспанський гранд накинув оком на зірку "Шахтаря": українець замінить героя ЧС-2022
301761 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вихованців донецького "Шахтаря" зберігається неабиякий попит у провідних європейських чемпіонатах. Воротар Анатолій Трубін зацікавив представника іспанської Ла Ліги.

21-річний кіпер потрапив до сфери інтересів "Севільї". Перехід українця в чемпіонат Іспанії може відбутися в літнє трансферне вікно.

Нервіонці зацікавилися Трубіним через ризик втрати основного воротаря. На голкіпера збірної Марокко, що сенсаційно дійшла до півфіналу Мундіалю, Ясіна Буну претендують англійські клуби. "Манчестер Юнайтед", "Тоттенхем" і "Вест Хем" вивчають варіант із придбанням африканця за орієнтовно 20 млн євро.

Трубін – один із кандидатів на заміну Буну. "Севілья" нібито готова віддати 5 млн євро за вихованця "гірників". Контракт кіпера з "Шахтарем" чинний до літа 2024 року, тож найближче трансферне вікно – останній шанс виручити непогані відступні за нього.

На професіональному рівні Трубін дебютував у сезоні 2018/19. У складі вітчизняного гранда він провів 75 матчів у всіх турнірах, 30 із них – "сухі". За збірну України зіграв 3 поєдинки.

Джерело

Теги: Шахтар,Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини, новости футбола, новини футболу,Футбол,Анатолій Трубін,Трубін,Анатолій Трубін Вікіпедія,Воротар Анатолій Трубін,Воротар Трубін,Воротар ,Севілья,Тоттенхэм ,Тоттенгем,Вест Хем,Вест Гем,Мундіаль,Яссін Буну,Яссін Буну Вікіпедія,Манчестер Юнайтед
Автор: admin.sportcomua
Мої відео