Закарпаття Інформ

Мудрику можуть зменшити зарплату у "Челсі"

Мудрику можуть зменшити зарплату у "Челсі"
223521 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це станеться, якщо лондонська команда не вийде у Лігу чемпіонів наступного сезону

Деяким футболістам "Челсі" загрожує скорочення зарплати, якщо команда не проб'ється до Ліги чемпіонів наступного сезону.

Про це повідомляє The Telegraph.

За інформацією видання, з появою в клубі нового керівництва на чолі з Тоддом Боелі у "Челсі" змінився підхід до укладання контрактів: бонуси підвищилися, а гарантована частина зарплат стала нижчою.

Таким чином, зарплата більшості гравців, яких "Челсі" підписав за останні два трансферні вікна, скоротиться на 25 і більше відсотків, якщо команда не вийде до Ліги чемпіонів наступного сезону. Чи входить до них Михайло Мудрик, не відомо. Гравцям, які підписали контракти до зміни власника, скорочення зарплат не загрожує.

На даний час "Челсі" посідає лише 10-е місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, набравши 34 очки у 25 матчах і відстаючи від 4-го місця на 11 балів. Команді потрібно або потрапити у Топ-4 за підсумками сезону АПЛ, або виграти Лігу чемпіонів цього сезону.

 Джерело

Теги: Михайло Мудрик,Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Футбол, новости футбола, новини футболу,Мудрику можуть зменшити зарплату у Челсі,Мудрику можуть зменшити зарплату ,Михайло Мудрик Челсі ,Мудрик Челсі,Челсі,ЛЧ,Ліга Чемпіонів ,Тодд Боэли,Прем'єр-ліга, англійська Прем'єр-ліга,АПЛ
Автор: admin.sportcomua
Мої відео