Закарпаття Інформ

Ліга 1. Брест - ПСЖ 1:2. Парижани виривають перемогу на останніх секундах

Ліга 1. Брест - ПСЖ 1:2. Парижани виривають перемогу на останніх секундах
229688 ПЕРЕГЛЯДІВ

З перших хвилин парижани домінували, але цього не вистачало, щоб досягти результату вже на початку матчу.

На четвертій хвилині Париж мав перший момент. Його створив Мбаппе. Капітан гостей обігрався коротко з Руїсом, пішов у центр і зіграв у стінку з Лео Мессі, після передачі у відповідь якого Мбаппе з гострого кута влучив у ногу Дарі.. Якби не блок захисника, навряд чи голкіпер встиг зреагувати, але до цього вже нема справи.
Трохи пізніше момент був у Мессі. Він трохи підлаштувався до м'яча і не пробив із вигідної позиції після обрізки Брасье. Однак круглий надто сильно піднявся - вистелив полетів далеко вище воріт.

Далі настав час голів. Перший забив "ПСЖ". Мбаппе прийняв м'яч і потужно вдарив по центру воріт "піратів" метрів із 23-х – Бізот відбив м'яч перед собою. Тоді Солер, що набіг із глибини, рикошетом від перекладини увігнав м'яч у сітку. Таким чином, рахунок був відкритим, але господарі поля не збиралися здаватися.

Вже за чотири хвилини "Брест" зрівняв. Спочатку затихла атака "принців" на лівому фланзі, але після закидання з глибини поля Франк Онора пішов від Рамоса та Пембеле, покращив позицію і пробив вгору над Доннаруммою. Голкіпер дістався до ігрового снаряда, але не вийшло.

Далі йшов тайм номер два. Аж до початку доданого часу він був повністю рівним. Команди по черзі атакували, але це не призводило хоч до якогось результату. І тоді на 90+1 хвилині забив Мбаппе. Провалилася оборона "Бреста", дозволивши форварду, що відкрився на лінії офсайду, вилетіти на рандеву з Бізотом після закидання Мессі в дотик із центру поля. Кіліан прокинув м'яч убік і покотив м'яч уже у відкритий воріт господарів поля.

Результатом матчу стають чергові три очки у паризького клубу на їхньому шляху до нового чемпіонства. "Брест" повинен ніяк не применшувати свій досить високий рівень і прагнути набрати якомога більше балів у таблиці. Тоді команда, безумовно, боротиметься за єврокубки. Проте вже не цього сезону.

Ліга 1, тур 27

Брест - ПСЖ 1:2

Голи: Оноре 42 - Солер 37, Мбаппе 90+2

Брест: Бізот, Дюверн, Брассьє, Дарі, Фадіга, Ліс-Мелоу, Белькебла, Магнетті, Дель-Кастільо, Онора, Муньє.

ПСЖ: Доннарума, Пембеле, Рамос, Мендеш, Вератті, Фабіан, Даніло, Солер, Заїр-Емері, Мбаппе, Мессі.

Попередження: Белькебла 86 - Мбаппе 86.

Джерело

Теги: Ліга 1,Брест - ПСЖ,Брест ,ПСЖ,Парі Сен-Жермен,Футбол,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, Мбаппе,Килиан Мбаппе,Килиан Мбаппе Википедия,Кіліан Мбаппе ,Кіліан Мбаппе Вікіпедія,Мбаппе Википедия,Мбаппе Вікіпедія,Мессі,Ліонель Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікпедія, Доннарумма,Джанлуиджи Доннарумма,Джанлуиджи Доннарумма Википедия,Доннарумма,Доннарумма Википедия,Оноре ,Солер,Бізот, Дюверн, Брассьє, Дарі, Фадіга, Ліс-Мелоу, Белькебла, Магнетті, Дель-Кастільо, Онора, Муньє,Доннарума, Пембеле, Рамос, Мендеш, Вератті, Фабіан, Даніло, Солер, Заїр-Емері, Мессі
Автор: admin.sportcomua
Мої відео