Закарпаття Інформ

WBA висунула ультиматум Усику та Ф'юрі

WBA висунула ультиматум Усику та Ф'юрі
362428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) вимагає від українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) та британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) підписати контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі терміном до 1 квітня. Якщо цього не буде зроблено, організація пригрозила не санкціонувати поєдинок, а зобов’язати нашого співвітчизника провести захист свого поясу.


Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter написав президент WBA Хільберто Мендоса. Він наголосив, що обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс є британець Даніель Дюбуа (19-1, 18 КО), переговори з яким і доведеться вести команді Усика.


"Оновлення щодо бою Усик – Ф'юрі. Крайній термін WBA для отримання підписаних контрактів на цей бій – 1 квітня. В іншому випадку будуть призначені обов'язкові переговори Усика з Дюбуа", – заявив Мендоса.

Напередодні менеджер Усика Егіс Клімас різко висловився на адресу Ф'юрі через те, що той затягує переговори. Сам Олександр також зробив заяву про поєдинок, зазначивши, що м'яч тепер на боці Тайсона.

Раніше Усик погодився на ультиматум Ф'юрі, висунув йому проукраїнську вимогу, яка розлютила росіян. А британець показав наслідки ухвалення рішенняпідписати контракт на бій.

Крім того, в мережі за допомогою комп'ютерної гри показали, чим закінчиться бій Усик – Ф'юрі. Українець натякнув на поєдинок проти британця у соціальних мережах, після чого росіяни почали масово бажати нашому боксеру поразки.

Як повідомляв OBOZREVATEL, колишній суперник українця Тоні Белью розповів, хто виграє бій Учик – Ф'юрі, і пояснив чому. Також свій прогноз на поєдинок дав знаменитий Хасім Рахман. А росіянин Олександр Повєткін висловив бажання розібратися з нашим співвітчизником через висловлювання про країну-агресорку.

Джерело

Теги: Всесвітня боксерська асоціація (WBA),Всесвітня боксерська асоціація ,WBA,Боксерська асоціація,Бокс,новости бокса,новини боксу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Олександр Усик ,Усик,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Тайсон Ф'юрі ,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф’юрі,Ф’юрі Вікіпедія,Хільберто Мендоса,Мендоса,Даніель Дюбуа,Даніель Дюбуа Вікіпедія,Еліс Клімас,Усик – Ф'юрі,WBA висунула ультиматум Усику та Ф'юрі
Автор: admin.sportcomua
Мої відео