Закарпаття Інформ

Збірна Англії не зможе розраховувати на Решфорда у грі з Україною

Збірна Англії не зможе розраховувати на Решфорда у грі з Україною
316270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Англійський нападаючий клубу «Манчестер Юнайтед» Маркус Решфорд не прибуде до розташування своєї національної збірної, яку чекають матчі стартових турів відбору на Євро-2024.

Це будуть ігри з командами України та Італії.

25-річний гравець травмувався у матчі Кубка Англії з "Фулхемом" (3:1), який відбувся в неділю, 19 березня. Зустріч із «дачниками» Решфорд розпочав у стартовому складі «червоних дияволів» і був замінений на Фреда на 83-й хвилині. Стверджує, що причиною заміни нападаючого став нокаут, у якому він побував в одному з ігрових епізодів.

Матч відбору на Євро-2024 Англія – Україна заплановано на неділю, 26 березня, початок – о 19:00 за київським часом.

Джерело

Теги: нападаючий «Манчестер Юнайтед» Маркус Решфорд,нападаючий «Манчестер Юнайтед» Решфорд,нападаючий «Манчестер Юнайтед» ,нападаючий Маркус Решфорд,нападаючий Решфорд,Манчестер Юнайтед Маркус Решфорд,Манчестер Юнайтед Решфорд,Манчестер Юнайтед ,Маркус Решфорд,Решфорд,Маркус Решфорд Вікіпедія,Решфорд Вікіпедія,Футбол,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Євро-2024,Кубок Англії ,Фулхем,Збірна Англії не зможе розраховувати на Решфорда у грі з Україною
Автор: admin.sportcomua
Мої відео