Закарпаття Інформ

Букмекери назвали фаворита бою за титул "абсолюту" Ломаченко - Хейні

Букмекери назвали фаворита бою за титул "абсолюту" Ломаченко - Хейні
261217 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українець Василь Ломаченко вважається явним аутсайдером поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі проти американця Девіна Хейні.

Наш земляк 20 травня вдруге в кар'єрі спробує зібрати всі пояси дивізіону після того, як у 2020 році поступився Теофімо Лопесу.

Аналітики вже пропонують уболівальникам визначитися зі своїми прогнозами на супербій. Ставки на перемогу Хейні приймаються з коефіцієнтом 1,44. Нічия оцінюється котируванням 17,00. А показники на успіх Ломаченка досягають рівня 2,75. У відсотковому співвідношенні це виглядає як 63-4-33 на користь американця.

При цьому експерти не сумніваються у тому, що поєдинок триватиме усі 12 раундів. На відповідну подію пропонується індекс 1,22.

Нагадаємо, Ломаченко свій останній бій провів у жовтні 2022-го. Тоді він у важкому бою переміг американця Джемейна Ортіса одноголосним рішенням суддів, записки яких викликали суперечки серед аналітиків та вболівальників. Хейні двічі переміг Джорджа Камбососа.

Вечір боксу відбудеться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. Орієнтовний початок – о 6:00 неділі, 21 травня, за київським часом.

Джерело

Теги: Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Бокс,новости бокса,новини боксу,Букмекери назвали фаворита бою за титул "абсолюту" Ломаченко - Хейні,Ломаченко - Хейні,Букмекери , Василь Ломаченко,Ломаченко,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Хейні,Девін Хейні,Девін Хейні Вікіпедія,Ломаченко та Хейні,Ломаченко та Хейні підписали контракт ,Хейні Вікіпедія,Теофімо Лопес,Теофімо Лопес Вікіпедія,Джордж Камбосос,Джордж Камбосос Вікіпедія,Камбосос,Камбосос Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео