Закарпаття Інформ

Команда Ф'юрі зробила пропозицію Джошуа: "Був дуже здивований"

Команда Ф'юрі зробила пропозицію Джошуа: "Був дуже здивований"
381522 ПЕРЕГЛЯДІВ

Промоутер Едді Хірн, як представник зіркового суперважковаговика Ентоні Джошуа, отримав пропозицію влаштувати своєму протеже бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.

"Питання в тому, чи готові ми зараз провести великий бій? Боб Арум зателефонував мені днями. Я був дуже здивований. Ми говорили про ЕйДжея і Ф'юрі. Він спитав у мене: "Що ти думаєш?" Я відповів: "Чесно? Не знаю".

Ми завжди готові обговорити великий бій, але сумніваюся, що можемо провести цю подію в липні за системою "плати за перегляд". Хай там як, ми можемо подивитись на цифри, прицінитись, аби обговорити це питання вже пізніше цього року.

Хто знає, що буде з Усиком і Вайлдером, але можу точно сказати, що Джошуа буде битися в липні. На цю мить у нас є кілька цікавих варіантів для великого бою", – цитує Хірна Boxing News 24/7.

Нагадаємо, раніше Ентоні Джошуа повернувся у ринг після двох поспіль фіаско та втрати тилів від Олександра Усика, здолавши американця Джермейна Франкліна за одноголосним рішенням суддів.

Джерело

Теги: Промоутер Едді Хірн,Промоутер Хірн,Промоутер ,Едді Хірн,Хірн,Едді Хірн Вікіпедія,Хірн Вікіпедія,Бокс,Новости,новости бокса,Новини,новини боксу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Джошуа,Джошуа Вікіпедія,Ентоні Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі,чемпіон WBC Ф'юрі,чемпіон WBC ,WBC Тайсон Ф'юрі,WBC Ф'юрі,WBC ,Тайсон Ф'юрі,Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,ЕйДжей,Боб Арум ,Боб Арум Вікіпедія,Джермейн Франклін,Франклін,Джермейн Франклін Вікіпедія,Усик,Александр Усик ,Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Олександр Усик ,Ентоні Джошуа та Едді Хірн
Автор: admin.sportcomua
Мої відео