Закарпаття Інформ

"Мілан" та "Реал" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів

"Мілан" та "Реал" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів
287767 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Неаполі та Лондоні відбулися матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, де команди "Наполі" та "Челсі" зазнали поразок від "Мілану" та "Реалу" відповідно, і вилетіли з турніру. Матч у Неаполі завершився з рахунком 1:1, де єдиний гол на 43-й хвилині забив французький легіонер "Мілана" Олів'є Жиру, а гравець забив "з гри", попередньо не реалізувавши пенальті.

Наприкінці матчу "Наполі" заробив свій пенальті, але Хвіча Кварацхелія не зумів його виконати. Віктор Осімхен зрівняв рахунок на 90+3 хвилині.

Перший матч у Мілані також завершився на користь "Мілану" з рахунком 1:0, і за сумою двох ігор "Мілан" переміг з загальним рахунком 2:1. У матчі в Лондоні, "Реал" забив два голи у другому таймі, обидва на рахунку Родріго на 56-й та 80-й хвилинах, і переміг "Челсі" з рахунком 2:0, за сумою двох ігор вигравши з рахунком 4:0.

Український гравець "Челсі" Михайло Мудрик отримав жовту картку за грубу гру проти суперника, а його візаві та партнер зі збірної України воротар Андрій Лунін залишився у глибокому запасі у складі мадридського "Реала", де блискучу гру показав Тібо Куртуа.

Теги: Ліга чемпіонів,ЛЧ,Футбол, новости футбола, новини футболу,Новости,Новини,Реал,Мілан,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,УЄФА,Наполі,Челсі,Жиру,Олів'є Жиру,Олів'є Жиру Вікіпедія,Лунін,Андрій Лунін,Андрій Лунін Вікіпедія,Лунін Вікіпедія,Михайло Мудрик,Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Тібо Куртуа,Куртуа,Тібо Куртуа Вікіпедія,Куртуа Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео