Закарпаття Інформ

"Інтер" та "Манчестер Сіті" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів

"Інтер" та "Манчестер Сіті" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів
359135 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Мюнхені та Мілані завершилися матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, за підсумками яких "Манчестер Сіті!" та "Інтер" вийшли до півфіналу.

Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

У Мюнхені "Баварія" приймала "Манчестер Сіті" після розгромного програшу у гостях - 0:3. Німецька команда щосили намагалася реабілітуватися і підтримати інтригу, створила безліч моментів, але, протягом більш ніж 80-ти хвилин, так і не змогла їх перетворити на голи.

У свою чергу, лідер "МанСіті" Ерлінг Холан не реалізував пенальті в першому таймі, а на початку другого, на 57-й хвилині забив гол, відкривши рахунок - 0:1. Щоправда, здобути другу перемогу поспіль над "Баварією" англійському клубу не вдалося. На 83-й хвилині господарі поля "Альянц Арени" у Мюнхені заробили пенальті та Йозуа Кімміх його впевнено реалізував - 1:1.

За сумою двох матчів у півфінал упевнено вийшла англійська команда – 1:4.

У свою чергу, в Мілані "Інтер" виходив на матч після гостьової перемоги 2:0 та впевнено утримав свою перевагу. Барелла на 14-й хвилині відкрив рахунок, на що гості відповіли влучним ударом Еурснеса на 38-й - 1:1 після першого тайму.

У другій половині гри Ла Мартінес (57) та Корреа (78) довели перевагу команди з Мілана до 3:1, але наприкінці "синьо-чорні" явно розслабилися. Антоніу Сілва на 86-й хвилині забив другий гол "Бенфіки", а Муса вже у доданий арбітром час, на 90+5 хвилині зрівняв рахунок - 3:3 та 5:3 на користь "Інтера" за сумою двох ігор.

Таким чином, у півфіналах на нас чекають протистояння "Реал" - "Манчестер Сіті" і не тільки внутрішньо італійське, а й внутрішньо міланське дербі "Мілан" - "Інтер".

Джерело

Теги: Ліга чемпіонів,ЛЧ, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новости футбола,Новости, новини футболу,Новини,Манчестер Сіті,Інтер,Ліга чемпіонів УЄФА,УЄФА,МанСіті,Ерлінг Холанд,Ерлінг Холанд Вікіпедія,Йозуа Кімміх,Баварія,Ла Мартінес ,Корреа
Автор: admin.sportcomua
Мої відео