Закарпаття Інформ

Усик: "Чи волонтер я? У мене є фонд, який допомагає ЗСУ та людям"

Усик: "Чи волонтер я? У мене є фонд, який допомагає ЗСУ та людям"
221905 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу з боксу серед професіоналів у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик розповів про свою допомогу ЗСУ та біженцям.

Про свою громадську діяльність спортсмен розповів в інтерв'ю " target="_blank" rel="nofollow noopener">YouTube каналу "Київський торт".

"Чи волонтер я? Можливо, Якщо ви маєте на увазі мій фонд, який допомагає українській армії та людям. Зараз багато хто з нас в Україні трохи волонтер", - зауважив відомий боксер.

Говорячи про участь в інших проектах, окрім Usyk Foundation, він зазначив:

"Моя місія - донести до людей інформацію. про те, що відбувається в моїй країні світу, бо багато хто бачить, м'яко кажучи, спотворену картину. І я хочу, перш за все, сказати людям за кордоном, що страждає не тільки військова інфраструктура, а мирна інфраструктура - житлові будинки лікарні, школи, дитсадки... Мирні міста та звичайні мирні люди.Як в Ірпені, в тому будинку, в якому я взявся за фінансування його відбудови, відновлення... Адже в той мирний будинок, де жили звичайні мирні люди, потрапив, ні багато, ні мало, танковий снаряд. Картина була жахлива.

Усик не зміг домовитися з британцем Тайсоном Ф'юрі на бій за титул абсолютного чемпіона світу і зараз підшукує собі іншого суперника. У його найближчих планах бій з іншим британцем Даніелем Дюбуа. Дата та місце бою офіційно поки не оголошувалися, контракт на проведення поєдинку ще не підписано.

Джерело

Теги: Усик,Олександр Усик Вікіпедія,Олександр Усик,Усик Вікіпедія,Бокс,Новости,Новини,новости бокса,новини боксу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,WBA, WBO, IBF ,IBO,Usyk Foundation,волонтер,волонтерство,Даніель Дюбуа,Дюбуа
Автор: admin.sportcomua
Мої відео