Закарпаття Інформ

Реал веде із Зіданом переговори про повернення

Реал веде із Зіданом переговори про повернення
248723 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Реал" зв'язався із Зінедіном Зіданом і веде переговори про повернення менеджера до клубу, повідомляє Foot Mercato. Французький фахівець очолить клуб, якщо Карло Анчелотті піде до збірної Бразилії.

Повідомляється, що Федерація футболу Бразилії активно "доглядає" Карло і майбутнє італійця в "Реалі" туманно. Була інформація, що "Реал" сам ініціює відхід італійця, якщо Мадрид не виграє цієї Ліги чемпіонів. Команда продовжує програвати у Ла Лізі і відрив від третього "Атлетіко" складає вже всього 2 очка.

Нагадаємо, що Зідан залишив "Реал" у травні 2021-го. Повідомлялося, що у менеджера конфлікт із президентом клубу Флорентіно Пересом, який, незважаючи на обіцянки цього не робити, активно втручався у трансферну політику клубу.

Теги: Реал веде із Зіданом переговори про повернення,Реал веде із Зіданом переговори ,переговори ,Реал ,Зідан ,Зідан Вікіпедія,Карло Анчелотті,Анчелотті,Карло Анчелотті Вікіпедія,Анчелотті Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, новости футбола, новини футболу,Атлетіко,Реал
Автор: admin.sportcomua
Мої відео