Закарпаття Інформ

Динамо вирвало перемогу над Ворсклою завдяки дебютному голу легіонера та продовжило безпрограшну серію

Динамо вирвало перемогу над Ворсклою завдяки дебютному голу легіонера та продовжило безпрограшну серію
249288 ПЕРЕГЛЯДІВ

Динамо здолало Ворсклу у 24-му турі УПЛ.

УПЛ. Тур 24

Ворскла – Динамо – 1:2

Голи: Степанюк, 13 – Ванат, 24, Беніто, 48

Обидві команди підійшли до очної зустрічі з безпрограшними серіями – Ворскла з чотирьох матчів, а Динамо з п’яти. Букмекери вважали відвертими фаворитами киян, але підопічним Віктора Скрипника вдалося поставити під сумнів справедливість таких прогнозів, принаймні, у першому таймі.

Вже на 13-й хвилині Ібрагім Кане вивів Степанюка сам на сам з Нещеретом і форвард скористався шансом забити у другому поспіль матчі. Невдовзі Сефері класним ударом з лінії штрафного міг подвоювати перевагу господарів, але цього разу Нещерет в ефектному стрибку врятував "біло-синіх".

Захопившись однією зі своїх атак, полтавці проґавили контрвипад підопічних Шовковського, який результативним ударом здалеку завершив Ванат – 10-й гол Владислава у чемпіонаті. Ворскла мала усі шанси піти на перерву з перевагою бодай в один гол, але Кане, Олійник та Скляр змарнували хороші нагоди.

Розплата за марнотратство чекала команду Скрипника одразу після початку другої половини. 19-річний воротар Ворскли Павло Ісенко перехопив простріл Тимчика, але відкинув м’яч прямісінько на Беніто, який забив свій перший гол у складі Динамо. Далі полтавцям не вдавалося діяти настільки ж гостро, як у першій половині. За 10 хвилин до завершення гру довелося призупинити через повітряну тривогу, але і після паузи господарі не змогли врятуватися.

Динамо залишилося на четвертій сходинці з відставанням у 5 очок від Зорі, Ворскла – 7-ма.

Джерело

Теги: УПЛ,Футбол,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, новости футбола, новини футболу,Динамо здолало Ворсклу,Динамо ,Ворскла,Ворскла – Динамо – 1:2,Степанюк, Ванат, Беніто,Віктор Скрипник,Скрипник,Віктор Скрипник Вікіпедія,Скрипник Вікіпедія,Ібрагім Кане
Автор: admin.sportcomua
Мої відео