Закарпаття Інформ

Мессі перебереться в Саудівську Аравію – аргентинця спокушають космічною зарплатою і зірковою компанією

Мессі перебереться в Саудівську Аравію – аргентинця спокушають космічною зарплатою і зірковою компанією
392083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі піде шляхом свого одвічного суперника Кріштіану Роналду.

Мессі готовий прийняти пропозицію Аль-Хіляла зі Саудівської Аравії, стверджує El Chiringuito TV. Клуб з екзотичного чемпіонату начебто спокусив Лео неймовірно щедрою пропозицією – 300 мільйонів євро за сезон. Це навіть більше, ніж Роналду заробляє в Аль-Насрі.

Саудити мають ще один козир в рукаві – вони хочуть створити для аргентинця зіркове середовище одноклубників. Раніше з'явилися чутки, що Аль-Хіляль має намір також підписати Альбу, Бускетса та Суареса. Тепер французька преса стверджує, що клуб намагається переманити до себе і Марко Вератті, який зараз захищає кольори ПСЖ.

Нагадаємо, у Мессі трапився серйозний конфлікт із босами паризького гранда через його несанкціоновану комерційну поїздку в Саудівську Аравію. Його навіть тимчасово відсторонили від виступів за команду Гальтьє. 

Джерело

Теги: Мессі , Лео Мессі, Ліонель Мессі, Ліонель Мессі Вікіпедія,Лео Мессі Вікіпедія,Мессі Вікпедія,Футбол,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу,Аль-Хіляль,Марко Верратті,Марко Верратті Вікіпедія,Верраті,ПСЖ,Парі Сен-Жермен,Альба, Бускетс,Суарес,Аль-Наср,Роналду, Роналду Википедия,Криштиану Роналду,Кріштіану Роналду,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео