Закарпаття Інформ

"Ви побачите, як я поб'ю аматора": Хейні налаштований знищити Ломаченка

"Ви побачите, як я поб'ю аматора": Хейні налаштований знищити Ломаченка
274207 ПЕРЕГЛЯДІВ

Абсолютний чемпіон світу Девін Хейні максимально налаштований на перемогу над Василем Ломаченком.

"Спочатку потрібно перемогти себе, перш ніж ви зможете перемогти когось іншого. Навіть у тренажерному залі потрібно наполегливо тренуватись і перемагати самого себе. Готуватись до тієї ночі. Ми проходимо 12-тижневий тренувальний табір лише для того, щоб підготуватися до однієї ночі.

Ми помираємо на тренуваннях, голодуємо, наше тіло болить, ми проводимо спаринги, б’ємося один проти одного – це все заради однієї ночі. Щоб просто перемогти цю одну людину в ринзі.

Вважаю, що Лома повинен був битися зі мною чотири роки тому, коли я викликав його, і я тоді сказав: "Бийся зі мною зараз, тому що буде тільки гірше". Зараз найгірший час для бою, тому що тепер я чемпіон, моя впевненість зашкалює. Я отримав імпульс. Отримав більше досвіду. З того часу все покращилося. 20 травня побачите, як я поб’ю аматора. Наймолодший абсолютний чемпіон в історії", – цитує Хейні Boxing 24/7 з посиланням на Top Rank Boxing.

Нагадаємо, що боксери зустрінуться на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. Ломаченко спробує відібрати пояси Хейні.

Джерело

Теги: Девін Хейні,Хейні,Девін Хейні Вікіпедія,Хейні Вікіпедія,Ломаченко, Василь Ломаченко,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Вікіпедія,Бокс,Новости,Новости бокса,Новини,Новини боксу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, MGM Grand,MGM Grand Garden Arena,MGM Grand Las Vegas
Автор: admin.sportcomua
Мої відео