Закарпаття Інформ

Мессі коронували в Парижі: зустріч з Лєвандовскі, чарівна Антонелла і дитячі емоції Алькараса

Мессі коронували в Парижі: зустріч з Лєвандовскі, чарівна Антонелла і дитячі емоції Алькараса
396078 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка ПСЖ Ліонель Мессі відвідав церемонію Laureus World Sports Awards.

Цього року Мессі визнали спортсменом року. Він став лауреатом цієї премії вдруге в кар'єрі. У 2020-му Лео розділив нагороду з пілотом Мерседеса Льюїсом Хемілтоном.

А ось збірна Аргентини отримала звання найкращої команди завдяки перемозі на ЧС з футболу.

Мессі зʼявився на червоній доріжці у чорному костюмі з краваткою-метеликом. Разом з ним була чарівна дружина Антонелла в елегантній чорній сукні, яку доповнювали прикраси металевого кольору.

Під час церемонії Мессі зустрівся з нападником Барселони Робертом Лєвандовскі. Футболісти поспілкувалися між собою, а аргентинець поцікавився справами свого колишнього клубу. Раніше була інформація, що Ліонель може повернутися до каталонців.
"Все гаразд у Барселоні?", – запитав Мессі. На що Лєвандовскі відповів "Так". Далі вони продовжили говорити про сімʼю та життя у Барселоні.
 
Також Мессі тепло привітався з зіркою тенісу Карлосом Алькарасом, який отримав звання "Прорив року". Він став наймолодшою першою ракеткою світу (19 років, – прим. Спорт 24) та здобув свій перший титул на турнірі Гренд Слем. Юний тенісист намагався якнайдовше продовжити рукостискання з Лео, щоб сказати кілька слів легенді футболу. Він ще ж дитинства є фанатом аргентинця.
Теги: Мессі коронували в Парижі,Париж,Мессі , Лео Мессі, Ліонель Мессі, Ліонель Мессі Вікіпедія,Лео Мессі Вікіпедія,Мессі Вікіпедія,Футбол, новости футбола, новини футболу,Новост,Новини,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Роберт Левандовський,Левандовський,Роберт Левандовський Вікіпедія,Левандовський Вікіпедія,Алькарас,Алькарас Вікіпедія,Карлос Алькарас,Карлос Алькарас Вікіпедія,Зірка ПСЖ Ліонель Мессі,Зірка ПСЖ Мессі,ПСЖ Ліонель Мессі,ПСЖ Мессі,ПСЖ ,Парі Сен-Жермен,Laureus World Sports Awards,Мерседес Льюїс Хемілтон,Мерседес Хемілтон,Мерседес ,Льюїс Хемілтон,Хемілтон, Льюїс Хемілтон Вікіпедія, Хемілтон Вікіпедія,ЧС ,ЧС з футболу,Антонелла Рокуццо,Роберт Левандовски,Роберт Левандовски Википедия,Левандовски Википедия,Левандовски ,Гренд Слем,Барселона
Автор: admin.sportcomua
Мої відео