Закарпаття Інформ

Девід Кейпел: універсал Англія та Нортгемптоншир помирає у віці 57 років

Девід Кейпел: універсал Англія та Нортгемптоншир помирає у віці 57 років
26087 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній універсал Англії і Нортгемптоншира Девід Кейпел помер удома у віці 57 років після дворічної боротьби з пухлиною мозку. Кейпел, який виграв 15 матчів і грав в 23 одноденних міжнародних матчах у період з 1987 по 1990 рік. Він був одним з найталановитіших суперників. Кейпелел був першим гравцем зі свого графства, якого обрали в збірну Англії за 77 років, коли його вперше призвали.

Він грав за «Нортентс» в чотирьох фіналах «Лорда», що завершився перемогою над «Лестершир» в шоу «Натвест Трофі» 1992 року, а також його запам'ятають за його 97 з 110 м'ячів проти Йоркшира в фіналі Кубка Бенсона і Хеджеса 1987 року.

«Дуже сумно чути жахливі новини про Девіда Кейпела...Його ентузіазм з приводу гри був неперевершеним», - написав Ботам в Twitter.

Після виходу на пенсію Кейпел був призначений директором по вдосконаленню Northants в 1999 році і став головним тренером в 2006 році, і на цій посаді він пропрацював шість років.

Він покинув графство після більш ніж трьох десятиліть в 2012 році, а потім працював помічником тренера жіночої збірної Англії і головним тренером жіночої збірної Бангладешу.

«Це надзвичайно шокуюча і сумна новина для англійської сім'ї крикету, особливо для тих, хто пов'язаний з Northants», - сказав генеральний директор ЄЦБ Том Харрісон.

«Девід був одним з кращих універсалів своєї епохи і провів 33 роки на Wantage Road.

«Мені пощастило грати з Девідом, надзвичайно конкурентоспроможним і рішучим гравцем в крикет, якого ніколи не перемагали - саме таку позицію він зайняв у своїй боротьбі зі своєю хворобою. Складна і закрита людина на поверхні, добра і ніжна по відношенню до тих, хто знав його дуже добре. Я буду сумувати».

Мої відео