Закарпаття Інформ

КЕЛСІ КІМБЕРЛІН – ПОВЕРНИСЬ

КЕЛСІ КІМБЕРЛІН – ПОВЕРНИСЬ
332289 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Своїми роботами в Україні я намагаюся дати людям зрозуміти, що війна ще триває і це все ще дуже серйозно. І що Україні потрібно отримати допомогу. Наразі я думаю, що США можуть допомогти Україні більше, і я думаю, що всі інші континенти теж. Тож, важливо, щоб якомога більше людей продовжували говорити про це, можливо, ми всі разом зможемо насправді допомогти Україні вибороти перемогу. Це те, що я намагаюся зробити” – Kelsie Kimberlin

Моя нова пісня і відео “Повернись” – третє з трилогії відео, яке я зняла в Україні в серпні 2023 року. Воно має кілька значень, залежно від місця, в якому ви опинилися. Для багатьох людей це прохання до коханої людини, яка шукає щось в іншому місці, знайти це тут, вдома. Але для мене ця пісня і кліп – про Україну.

По-перше, це заклик до тих мільйонів біженців, які покинули Україну після початку війни, повертатися додому і допомагати Україні відбудовуватися. Україна потребує вас, і саме тут залишається ваше серце. По-друге, воно виражає прагнення всіх тих українців, чий друг або член сім’ї воює поблизу або далеко, повернутися додому живим. У відео ви можете побачити фотографії тисяч солдатів, які загинули, захищаючи Україну. Ці фотографії розміщені на Стіні пам’яті біля Михайлівського собору в Києві, дзвони якого лунали по всьому Києву в грудні 2013 року на початку “Революції гідності” Євромайдану. Десять років тому на цій стіні було лише 100 фотографій “Небесної сотні”, які загинули від рук терористів на Майдані в Києві. Зараз там більше десятка тисяч фотографій, і щодня їх додається все більше. Знищені російські танки та важка військова техніка, показані на відео, встановлені на площі біля собору, щоб нагадувати людям про терор, розв’язаний проти невинних українців. 

 

 

Ці три відео утворюють трилогію сучасної української історії, що показує гідність, силу та бажання, які відстоюють звичайні українці, незважаючи на жахливі труднощі. Вони пройшли через АРМАГЕДДОН, щоб отримати ЩЕ ОДИН ШАНС ЖИТИ ЗНОВУ і нарешті ПОВЕРНУТИСЬ до нормального життя, де є любов, щастя і незалежність.

Через ці пісні та відео я виступаю в ролі літописця, закликаючи людей з усього світу не тільки відчути всю тяжкість війни, а й допомогти українцям повернути те, що їм належить.

Будь ласка, ставте лайки, коментуйте, діліться та підтримуйте Україну. Після повернення з України я заснувала фонд для допомоги пораненим і збору коштів на відбудову – www.KelsieKimberlinFoundation.org

Келсі Кімберлін є повноважним представником Філії Інформаційно-аналітичного Центру національної безпеки України в Сполучених Штатах Америки.

ДЖЕРЕЛО

 

 

 

 

 

 
 
Теги: Келсі Кімберлін,США,співачка,Україна,біженці,переселенці,культура, гуманітарна допомога
Мої відео