Закарпаття Інформ

Марки для пошти з доповненою реальністю

Марки для пошти з доповненою реальністю
199613 ПЕРЕГЛЯДІВ

Укрпошта давно хотіла оновити поштові марки та зробити їх більше інтерактивними. Разом з  масштабною компанією Art Nation, яка спеціалізується на доповненій реальності, Укрпошта розробили дизайн та презентували нову поштову марку під назвою «Козаки».

Три козаки – Око, Грай та Тур зображені на марці.

Художником став Едуард Кірича, який і робив анімацію для легендарного мультсеріалу «Козаки».

Урочиста презентація марки відбулась в Музеї пошти за участю генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, продюсера Art Nation Едуарда Ахрамовича та самого художника нової марки.

Щоб взаємодіяти з картинкою, достатньо завантажити на свій гаджет додаток WowBox AR для будь-яких операційних систем та навести на козаків – ви отримаєте новорічне привітання та побажання гарних різдвяних днів.

Така марка для пошти потрібна насамперед для того, щоб на конверті було зафіксовано, що даний пакунок проплачений. Коштуватиме така цікавинка 9 гривень з одиницю продукту. Придбати можна у найближчому відділені або  замовити на офіційному сайті пошти.

Кількість надрукованих марок не перевищуватиме 100 тисяч, також випустили разом з маркою і спеціальні конверти «Перший день», на яких теж зображені козаки. Сам продукт виготовлений на самоклеючому папері.

Генеральний директор Укрпошти розповів, що на ідею надихнуло молоде покоління, яке постійно розвивається у космічному прогресі, адже оригінальне привітання та окремо символічна марка зацікавить прогресивну молодь.

Легендарному мультику в цьому році виконується 53 роки, а його і сьогодні можна побачити на екранах та для ностальгії передивитися в колі сім’ї, адже «Козаки» у свій час користувалися популярністю. На честь них і зробили поштові марки.

За новинами свого слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

Мої відео