Закарпаття Інформ

Полтавський педагогічний продовжує успішно розбудовувати міжнародне партнерство

Полтавський педагогічний продовжує успішно розбудовувати міжнародне партнерство
361059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка залишається лідером у сфері міжнародної діяльності, постійно підсилюючи свої позиції, активно інтегруючись у світовий освітньо-науковий простір. Так, у 2023 р. заклад вищої освіти підписав 11 нових міжнародних договорів.

Нові угоди про співпрацю укладені з університетами Франції, Італії, Хорватії, Сполученого Королівства, Швейцарії, Чехії, Латвії, Естонії, Польщі та Азербайджану, що відкриває широкі можливості для студентів, викладачів та співробітників університету.

Документи про співпрацю охоплюють широкий спектр міжнародних ініціатив: наукові дослідження, освітня діяльність, грантова підтримка та ін. Домовленості також передбачають академічну мобільність. Вона створює унікальну можливості студентам, викладачам і працівникам ПНПУ для обміну знаннями, досвідом та ідеями в галузі культури і мистецтв.

Загалом в університеті діє 71 міжнародна угода, а університет є ключовим учасником глобальної освітньої спільноти. Це сприяє інтернаціоналізації університету, розширює матеріально-технічні можливості та стимулює нові міжнародні наукові та освітні ініціативи.

Ректорка університету професорка Марина Гриньова активно підтримує та ініціює міжнародну діяльність, сприяючи створенню нових проєктів та розвитку міжнародних партнерств. Адміністрація університету та відділ інноваційної діяльності завжди відкриті до нових можливостей, підтримують міжнародні ініціативи, сприяють міжкультурному обміну та підвищенню комунікативних навичок.

Полтавський педагогічний добре відомий міжнародній освітній спільноті як надійний партнер, який дотримується міжнародних зобов’язань і консолідує зусилля щодо подальшого поглиблення співпраці.

ПНПУ залишається відданим своїй місії забезпечення глобального впливу та підготовки кваліфікованих фахівців для викликів сучасного світу.

 
 
 
Мої відео