Закарпаття Інформ

Prometheus оголошує про запуск стипендійної програми з кібербезпеки, яка включає сертифікацію від Google

Prometheus оголошує про запуск стипендійної програми з кібербезпеки, яка включає сертифікацію від Google
347092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Prometheus оголошує про запуск стипендійної програми з кібербезпеки, яка включає сертифікацію від Google.

350 учасників програми отримають професійну сертифікацію з кібербезпеки від Google.

Онлайн-освітня платформа Prometheus, з підтримки Google.org та INCO, розпочинає стипендійну програму, в рамках якої 350 учасників пройдуть професійну сертифікацію з кібербезпеки на платформі Coursera. Про це повідомлено на сторінці Prometheus у Facebook.

«Ця стипендійна програма надає можливість безкоштовно опанувати професію фахівця з кібербезпеки протягом трьох місяців для українців та українок, які залишилися без роботи або опинилися перед ризиком його втрати», — зазначили у Prometheus.

Програма навчання з кібербезпеки пропонує широкий спектр спеціалізацій. Учасникам буде доступно вісім курсів, представлених англійською мовою на платформі Coursera, включаючи "Foundations of Cybersecurity", "Network Security", "Tools of the Trade" та інші. Під час навчання студенти будуть залучені до виконання практичних завдань та лабораторних робіт для моделювання реальних сценаріїв. Учасників програми будуть підтримувати ментори-фахівці Prometheus, які надаватимуть консультації українською мовою.

На це безкоштовне навчання можуть претендувати громадяни, які перебувають як в Україні, так і за її межами, і відповідають таким критеріям:

·         втратили роботу повністю або частково через військову агресію рф;

·         зайнятість опинилась під загрозою під час воєнного конфлікту.

Реєстрація для участі у стипендійній програмі доступна на платформі Prometheus з 13 по 27 лютого за посиланням. Обрані кандидати отримають лист-інструкцію до 29 лютого.

Відбір кандидатів буде здійснюватися на основі заповнених анкет, які учасники подають під час реєстрації на платформі Prometheus. До програми допускаються тільки ті кандидати, які володіють англійською мовою на рівні B1 і вище та виявлять чітку мотивацію для успішного завершення навчання. Саме навчання розпочнеться 5 березня.

Нагадаємо, що освітня платформа Prometheus вже запустила проєкт "Всесвітній онлайн-університет", який надає можливість проходити онлайн-курси провідних університетів світу на українській мові.

Мої відео