Закарпаття Інформ

Заборона кричати

Заборона кричати
184144 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Депутатам Миколаївської міської ради заборонили кричати та використовувати нецензурну лексику

 

Виконком Миколаївської міської ради утвердив “Кодекс професійної етики посадових осіб та співробітників виконавчих органів, комунальних підприємств, установ та організацій міської ради”

 

Повідомляється, що тепер робітники міських управлінь повинні своїми діями зміцнювати свій авторитет служби в відділах міського управління, забезпечити інформування громадян про норми моральної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів стосовно них.

Також політики повинні своєю поведінкою позитивно впливати на репутацію органів міського управління. 

Відтепер робітникам міських установ забороняється:

  • Використовувати нецензурну лексику, підвищувати голос

  • давати коментарі, які мають принизливий характер стосовно зовнішнього вигляду, одягу, віку, сімейного становища і т.д.

  • розповсюджувати плітки, обговорювати особисте життя свої колег

  • дискримінувати  з різних причин, такі як раса, колір шкіри, політичні, релігійні упередження, статті, віку, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, місця проживання, а також за мовними або іншими ознаками.

Тепер посадові особи повинні використовувати свій робочий час виключно для виконання своїх службових обов’язків, не користуватися своїм становищем в особистих цілях та не відволікатися на неробочі питання.

В разі недотримання правил, які описані у кодексі  

Посадові особи повинні використовувати робочий час виключно для виконання своїх службових обов'язків та не користуватися своїм становищем в особистих цілях.

 

Якщо хтось не дотримується описаних у цьому кодексі правил, рекомендовано всім працівникам виконавчих органів повідомляти про це свого керівника.

Мої відео