Закарпаття Інформ

Стрілянина в Дніпрі: чим може скінчитися крадіжка металу

Стрілянина в Дніпрі: чим може скінчитися крадіжка металу
148056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 17 лютого, в житловому масиві Покровський, що в місті Дніпрі, відбулася шокуюча подія, новина про яку розлетілася містом миттєво. Двох чоловіків, відповідно мешканців міста, було жорстоко побито та, одному з постраждалих, нанесено поранення у спину з вогнепальної зброї.

Інцидент стався на території заводу ДЕВЗ, поблизу лісосмуги, де, за словами охоронців, постраждалі намагалися вкрасти із заводу метал. Подібні спроби викрадення металу не перші, тому охоронці відразу направилися до непроханих гостей, щоб запобігти крадіжці.

Відомо, що охорона помітила підозрілих осіб та відразу ж напала на них, вимагаючи покинути територію заводу якомога швидше. Один із охоронців зробив кілька пострілів із помпової зброї та, ненавмисно, потрапив одному із чоловіків в спину. Крадіям вдалося втекти з місця події й відразу звернутися по допомогу до місцевої лікарні самотужки. Після отриманої допомоги, чоловіки звернулися до поліції.

З’ясувалося, що на чоловіків й справді напали охоронці, оскільки громадяни намагалися вивезти метал із заводу, а коли охоронці спробували зупинити порушників, ті втекли. За словами охорони, наразі відомо, що їх було п’ятеро, навмисно поранити крадія ніхто не прагнув. Наразі поліція з’ясовує обставини події.

Мої відео