Закарпаття Інформ

Російське вторгнення в Україну : Важливе за ніч

Російське вторгнення в Україну : Важливе за ніч
309040 ПЕРЕГЛЯДІВ

Важливе за ніч:

? Данія передасть Україні 25 бронетранспортерів Piranha III та важкі міномети М10

Piranha – це одна з наймасовіших платформ бронетехніки у світі. Усі машини Piranha можуть плавати. Вони використовуються як винищувачі танків та самохідні ПТРК.

? рф надрукувала «екстренний випуск» газети Придністров'я за 2 травня про теракти

На доступному в ЗМІ фото «екстренного випуску» можна прочитати звернення місцевих жителів до путіна з проханням «задіяти армію росії» у Придністров'ї та повідомлення про «криваві теракти, що обрушилися на придністровців у ці травневі свята».

? Кабмін закрив морпорти Бердянська, Маріуполя, Скадовська та Херсона до деокупації

Рішення ухвалили через неможливість здійснювати обслуговування суден та пасажирів, забезпечувати належний рівень безпеки судноплавства та охорону навколишнього середовища під час ведення Росією у цих регіонах воєнних дій, що несуть загрозу життю та здоров'ю людей.

Роботу морських портів неодмінно буде поновлено після перемоги України над російським загарбником.

? У Пентагоні пояснили, чому наступ загарбників на сході України уповільнився

Джон Кірбі зазначив, що артилерійські та авіаційні удари росіян не приносять того ефекту, який вони хотіли б отримати: «Вони стикаються з жорстким опором українців. Тому ми вважаємо, що за останні 24 години прогрес був повільним та нерівномірним. Ми також вважаємо, що вони відстають від графіка в тому, що вони намагалися досягти на Донбасі».

? Літак-розвідник рф порушив повітряний простір Швеції

У Міноборони Швеції відслідковували інцидент і зафіксували його, відстежуючи, як літак летів на схід від Борнхольма, датського острова в Балтійському морі, перш ніж він вирушив у бік шведської території.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео