Закарпаття Інформ

Вітаємо з Днем Прикордонника наших побратимів

Вітаємо з Днем Прикордонника наших побратимів
344952 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 квітня Україна традиційно відзначає День прикордонника. Сьогодні ми вшановуємо тих, хто охороняє наші кордони у мирний і особливо у воєнний час! Прикордонні війська є важливою ланкою у системі захисту національної безпеки, політичних, економічних та військових інтересів нашої батьківщини. Прикордонна служба з першого дня незалежності України є одним з символів її державності й сили. Тисячі наших військових несуть прикордонну службу як на суходолі, так і на водних кордонах України. Сотні кілометрів кордону нашої держави кожної секунди охороняються нашими військовими. Та вже другий рік поспіль її значення є значно глибшим для всіх нас через загарбницьку війну Росії проти України!

Захищаючи свою країну, прикордонники забезпечують законний перетин кордону, що дуже важливо, особливо в умовах повномасштабної війни. Їхнє служіння вимагає не лише чимало фізичних сил та знань, але й справжньої відданості своїй державі. Щодня вони проявляють відвагу та високий рівень професіоналізму. І хоча робота прикордонників іноді здається непомітною для більшості громадян, вони виконують одну з найважливіших функцій у захисті батьківщини. Це не просто професійне свято, цей день символізує величезну силу духу всього нашого війська і всього українського народу, адже військо є віддзеркаленням української нації.

Ми, 115 бригада ЗСУ, з початку війни воюємо пліч-о-пліч з прикордонниками, разом захищаємо країну, і знаємо, що на них завжди можна розраховувати. Прикордонники – справжні герої нашого часу! Бажаємо вам успіхів і відваги як у нинішній темний період, так і після нашої перемоги, адже ваша робота – запорука нашої безпеки! Щастя та здоров’я вашим сім’ям, нехай у ваші родини якнайшвидше прийде мир і спокій!

Все буде Україна! Слава Україні!

Теги: 115 бригада ЗСУ, Вірю вЗСУ
Мої відео