Закарпаття Інформ

Укрпошта переходить на повністю автоматизоване сортування посилок

Укрпошта переходить на повністю автоматизоване сортування посилок
388166 ПЕРЕГЛЯДІВ

Укрпошта переходить на повністю автоматизоване сортування посилок, що спрямоване на забезпечення можливості доставки речей у будь-яке місто вже наступного дня. Про це повідомив директор компанії Ігор Смілянський.

"Ми впроваджуємо повністю автоматизоване сортування, розгортаючи термінал Київ Правий, який здатний обробляти 400 000 посилок за добу! Це означає 5 посилок за секунду", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, компанія розпочинає роботу із запуску інноваційного терміналу "Київ Лівий", аналогічні логістичні центри також запрацюють у Львові, Дніпрі, Харкові, Хмельницькому, Одесі та ще у понад 20 українських містах протягом найближчих 3-4 місяців.

"А що буде далі? Доставка на наступний день у будь-яке місто України, оскільки саме цього очікували від Укрпошти, і саме це ми здійснимо. Хоча це не станеться завтра, але покращення термінів доставки буде відчутним вже незабаром", - додав Смілянський.

У 2023 році "Укрпошта" збільшила кількість відправлень на 40% та доставила до України 63,6 млн одиниць гуманітарної допомоги.

Мої відео