Закарпаття Інформ

Дискусії з лауреатом Нобелівської премії миру Далай-ламою

Дискусії з лауреатом Нобелівської премії миру Далай-ламою
179417 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 жовтня відбулася перша онлайн-зустріч з лауреатом Нобелівської премії миру Далай-ламою XIV.
Ефір тривав з 6:30 до 7:30, англійською та українською мовами. Далай-лама говорив про три важливі цінності: мир, освіту та пандемію людства. Для нього освіта-це " релігія майбутнього". Також протягом 10 днів на сайті з'явилися питання від українців, доречні з них Далай-ламі запропонували прокоментувати. Актуальні питання стосувалися війни на Сході, пандемії коронавірусу та загальнолюдських проблем: мир, щастя, пошук мети. Також багато питань зі сторони освітянської спільноти. Далай-лама вбачає в освітній програмі процвітання та мир .
Дискусії з лауреатом Нобелівської премії миру відбудуться 27 та 30 жовтня о 18:00 за участі фронтмену групи "Антитіла" Тараса Тополі, ведучої телеканалу "1+1" Наталії Мосейчук та міністра освіти і науки Лілії Гриневич.
Журналістка Наталія Мосейчук зізнається, що в неї вперше досвід спілкування з лідером світового масштабу. Вона вважає, що Далай-лама має надлюдські можливості. Лілія Гриневич говорить, що він духовний лідер. Водночас, Тарас Тополя вважає, що це буде важливий та відповідальний ефір. Від Далай-лами Тарас хоче почути поради для українців.

Мої відео