Закарпаття Інформ

Пожежа в мікроавтобусі на Миколаївщині: деталі

Пожежа в мікроавтобусі на Миколаївщині: деталі
61883 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі, 4 грудня 2020 року, близько о 2:00 години в управління патрульної поліції Миколаївської області надійшло повідомлення про вогонь на вулиці Хрустальне в місті Первомайськ.

Полум’я  першою побачила сусідка, біля якої сталася подія та викликала швидку допомогу  та пожежну частину.

Як з’ясували пожежники, коли з’явились на місці подій, горів пасажирський автомобіль Mercedes-Benz Sprinter (малотоннажні автомобілі) на території приватного будинку. Вогонь мав розповсюдитися на гараж, та вантажний автомобіль, який стояв поруч, але пожежники вчасно перекрили доступ до полум’я та не допустив подальшого загоряння.

Через 40 хвилин з моменту повідомлення пожежно-рятувальної частини локалізувала та ліквідувала проблемну зону. Загальна площа загоряння становила близько 10 квадратних метрів.

До рятувальної операції залучили дві одиниці пожежної техніки та 8 осіб з двох відділень 23 державної рятувальної частини. Можливий навмисний підпал, але справжні причини раптового загоряння встановлюють правоохоронні органи та поліція, яка взялася за справу.

Також сьогодні вранці, за три години їзди від Первомайська, в селі Красне сталась аварія за участю двох автомобілів – вантажівка Volvo іномарка Mercedes-Benz. Аварія сталась на трасі М-14 «Миколаїв - Одеса». Сталося лобове зіткнення, під час якого водій іномарки помер одразу на місці, а пасажирку швидка намагалась врятували, та, на жаль, старання не обвінчались успіхом – жінка померла в кареті швидкої.

Чергове повідомлення для водіїв: дотримуйтесь правил дорожнього руху,  не сідайте за кермо в нетверезому стані, перевійте авто на технічному обслуговуванні та завжди дивіться по сторонах!!! Бережіть себе та своїх близький та будьте відповідальними за життя інших людей під час транспортної пригоди!!!

Мої відео