Закарпаття Інформ

Через тиждень після звільнення з місць позбавлення волі чоловік скоїв розбій і тепер наступні 9 років проведе за ґратами

Через тиждень після звільнення з місць позбавлення волі чоловік скоїв розбій і тепер наступні 9 років проведе за ґратами
310288 ПЕРЕГЛЯДІВ

За якісного публічного обвинувачення Торецького відділу Бахмутської окружної прокуратури ухвалено вирок стосовно 36-річного чоловіка, який, будучи судимим за розбійний напад, знову вчинив розбій (ч. 2 ст. 187 КК України).

Прокурором у суді доведено, що 7 травня 2020 року неодноразово судимий за корисливі злочини мешканець м. Торецька, тиждень тому звільнений з місць позбавлення волі, під час поїздки з товаришами на автомобілі побачив чоловіка, з яким перебував у неприязних стосунках. Зловмисники вийшли з автівки та почали його бити. Аби припинити побиття, потерпілий запропонував їм грошові кошти, але коли останні приїхали до його будинку, віддавати обіцяне відмовився.

Розлючений нападник кинув у бік господаря ящик із дровами та намагався вдарити бруском із цвяхами, а побачивши, що його спільники втекли, погрожував його дружині металевим прутом та розстрілом з автомата, який, начебто, знаходиться в машині. Погрози жінка сприйняла реально та погодилась передати гроші. Зловмисник вихопив у неї 650 грн та з місця злочину зник.

Згідно із вироком суду подальші 9 років свого життя засуджений проведе за ґратами.

Мої відео