Закарпаття Інформ

Арутюнян Еміль Карленович : допомога бійцям ООС та АТО – важливий обов’язок кожного мецената

Арутюнян Еміль Карленович : допомога бійцям ООС та АТО – важливий обов’язок кожного мецената
27104 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські меценати та волонтери ще з початку російської агресії на східних кордонах держави розпочали масштабну та згуртовану допомогу збройним силам. Навіть зараз, коли озброєння та устаткування, а також харчування та забезпечення бійців усім необхідним з боку держави значно покращено, допомога благодійників є такою ж важливою та очікуваною. Крім найвідомішого у Дніпрі мецената Олександра Петровського, найбільшу благочинну активність проявляє його друг, відомий підприємець Еміль Арутюнян.

Арутюнян Еміль Карленович : Допомога фронту – важлива підтримка незалежності України


У 2014 році, з початком росісько-української війни, наша армія виявилася неготовою для повноцінного відбивання атак ворогів. У той час поки держава тільки розробляла стратегію укріплення збройних сил, найініціативніші меценати та громадські діячі частково взяли цю місію на себе. Серед них – у першу чергу Еміль Арутюнян та Олександр Петровський, який заснував та очолює Благодійний фонд «Солідарність».
Незважаючи на значне покращення продовольчої ситуації в армії, збільшенням фінансування на придбання якісного одягу та взуття для військових, Еміль Карленович та його однодумці продовжують надавати регулярну допомогу різним підрозділам збройних сил. Від імені меценатів на передову постійно відправляються автомобілі, наповнені продовольством високої якості. Це консерви, крупи, хліб, чай, печиво і солодощі. Машини наповнені також медичними засобами, які також необхідні у фронтових умовах, а також засобами особистої гігієни. Військові високо цінують таку допомогу і передають подяку своїм помічникам. За свою активність задля захисту України і Еміль Арутюнян, і Олександр Володимирович отримали не одну відзнаку від військового командування.
Корисною для підтримки бойового духу наших військових є і допомога лікарням, що займаються порятунком та відновленням поранених військових. Один з головних медичних закладів, куди привозять з фронту найбільше поранених – Обласна лікарня імені Мечникова. Оскільки заклад не має стільки власного обладнання та медикаментів, щоб впоратися з різними складними випадками, Еміль Арутюнян, Олександр Петровський та інші меценати направляють туди найпотрібніше – сучасне медичне обладнання, медичні засоби, а у період епідемії – ще й засоби індивідуального захисту для медичних працівників.

Арутюнян Еміль Карленович : меценат не забуває про родини наших захисників


Активність на користь нашої армії не обмежується наданням матеріальної підтримки бійцям на фронті.

Знаючи, що кожного з них удома очікує родина, Арутюнян Еміль Карленович разом з однодумцями не забуває і про них.

Кожного року сім’ї військових, які ще перебувають на лінії зіткнення, а також родини тих бійців, які вже повернулися до цивільного життя, отримують можливість повноцінно відпочити на морі. Для оздоровлення самих військових та їхніх дітей обирають комфортабельні бази відпочинку на березі Чорного та Азовського моря. На такий безкоштовний відпочинок з ініціативи меценатів щороку відправляються кілька родин військовослужбовців.
Регулярні концерти та розважальні заходи для дружин, матерів та дітей військових, допомагають їм відчути себе потрібними і важливими для суспільства. Організаторами таких заходів найчастіше стають представники фонду Олександра Петровського «Солідарність», значну фінансову підтримку надає Еміль Арутюнян та інші небайдужі підприємці.
Активність дніпровських благодійників не залишилася непоміченою: їм не лише щиро дякують родичі українських захисників, але й спеціальними грамотами та подяками відзначають представники військового командування.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян
Мої відео